• Vrijblijvende offerte
  • Advies aan huis
  • Volledig gepersonaliseerd

Breng de rust van buiten, naar binnen

Het afgelopen jaar hebben we allemaal veel thuis gezeten, de grens tussen privé en het kantoor leven is daarbij vervaagd wat voor de nodige stress en onrust kan zorgen. We zien dat het van belang is om rust te brengen in huis. Veel mensen halen deze rust uit zachte kleuren, vormen en materialen in huis. Ook lijkt het alsof we meer van de natuur zijn gaan houden, in onze vrije tijd zijn we graag buiten. Want in onze werktijd zitten we binnen, breng de rust daarom van buiten naar binnen!

We willen buiten naar binnen brengen en ook binnen van de natuur en de rust die de natuur met zich meebrengt kunnen genieten 🍃 Deze ontwikkeling uit zich in de trends van het moment. Zachte kleuren, variaties van de tinten groen en bruin komen steeds meer terug. Natuurlijke kleuren die we terug zien tijdens een wandeling in de bossen. Deze tinten willen we naar binnen brengen, zodat we kunnen genieten van die rust op de plek waar we de meeste tijd doorbrengen, thuis.Moodboard bos landschap Keukenglas achterwanden

De natuur heeft veel verschillende kleuren. In serene omgevingen gaat dit vooral over de kleuren groen, bruin, oranje en eventueel zelfs paars en blauw tinten. Deze kleuren in alle natuurlijke, zachte versies hiervan passen binnen deze trend, denk hierbij aan: salie groen, mos groen, terracotta oranje en tinten van taupe en beige tot chocolade bruin. Deze tinten zijn goed te combineren met zowel wit als zwart. Door deze tinten te combineren met zwart of donker gekleurd hout, creëer je een donkere, sfeervolle ruimte. Omdat de tinten uit de natuur voortvloeien zijn deze erg goed te combineren met elkaar en met basis tinten als grijs, wit en zwart.

 

Moodboard duin en strand landschap Keukenglas achterwanden

Een net wat frissere, open look creëer je door blauw aan het kleurenpalet toe te voegen. Deze tinten zijn prachtig te combineren met de eerder benoemde bruin en beige tinten. Daarnaast vormen deze een mooi geheel met lichte, natuurlijke materialen zoals licht gekleurd hout. Ga voor een heide of strand setting op jouw achterwand om een warme en toch frisse uitstraling te creëren.

 

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van een achterwand bij jou thuis? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Eerst nog wat meer achterwand inspiratie opdoen? Dat kan. Vraag direct ons GRATIS inspiratiemagazine aan.

Volg ons ook op InstagramPinterest, TikTok en Facebook en blijf altijd op de hoogte van de leukste nieuwe trends, projecten en winacties.