• Vrijblijvende offerte
  • Advies aan huis
  • Volledig gepersonaliseerd

Breng kleur naar de keuken

Keukens zien we in alle kleuren, maar toch voornamelijk in zwart, wit of grijs. Veel mensen blijven weg van kleur, maar dat is helemaal niet nodig, breng kleur naar de keuken! Het kan soms lastig zijn om een kleur te kiezen, daar helpen we je graag mee. Een kleur in de keuken kan sfeer brengen en de keuken nog persoonlijker maken. We geven je graag wat inspiratie.

 

Rijk aan kleur

Een kleurrijke achterwand fleurt je gehele keuken op! Ga voor jouw favoriete kleur om jouw persoonlijke stijl naar voren te brengen in de keuken of kies voor een trendy kleur zoals groen, om mee te gaan in de nieuwste trends.

 

Moodboard kleurrijke glazen keuken achterwanden

 

Vind je het lastig om een kleur uit te zoeken die perfect bij jou en de rest van het interieur past? Wij komen graag bij je langs om je hierin te adviseren. Onze adviseurs nemen altijd een kleurwaaier en monsters mee en nemen het gehele interieur mee in het advies. Jouw eigen keuken is namelijk de beste showroom, hier kunnen we de kleuren bekijken in het licht dat ook echt in jouw keuken valt, zodat jij de beste keuze kunt maken voor bij jouw interieur.

 

Print of afbeelding

Ook kun je een kleurrijke keuken creëren door voor een kleurrijke afbeelding of print te kiezen! Bij Keukenglas heb je keuze uit oneindig veel afbeeldingen en motieven. Ga jij bijvoorbeeld voor een mooie pauwprint, een geometrisch motief of een natuurfoto? Het kan allemaal 🙂 Zo breng je bijvoorbeeld jouw favoriete strand of bestemming naar jouw keuken, om elke dag van te genieten!

 

Moodboard 2 kleurrijke glazen keuken achterwanden

 

Styling

Naast het kiezen van een mooi gekleurde achterwand kun je ook te werk gaan met decoratie. Ben je graag bezig met je interieur en houdt je er ook van om vaak af te wisselen, dan is het variëren met accessoires iets voor jou! Door te decoreren met kleurrijke accessoires zoals servies, textiel, planten, vazen en kunst kun je kleuraccenten toevoegen. Deze manier van stijlen is erg handig, omdat je hierin vaak kunt wisselen als je graag in de weer gaat met nieuwe accessoires en trendgevoelige items!

Moodboard accessoires kleurrijke glazen keuken achterwanden

 

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van een achterwand bij jou thuis? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Eerst nog wat meer achterwand inspiratie opdoen? Dat kan. Vraag direct ons GRATIS inspiratiemagazine aan.

Volg ons ook op InstagramPinterest, TikTok en Facebook en blijf altijd op de hoogte van de leukste nieuwe trends, projecten en winacties.

Inspiratie de kleurrijke keuken achterwand van Keukenglas