Offerte aanvragen
  • Vrijblijvende offerte
  • Advies aan huis
  • Achteraf betalen
Uitstekend! 573 beoordelingen
9,6

Contact

Keukenglas 

Park Forum 1029 (industrienummer 6030)
5657 HJ Eindhoven
Tel: 040-3030900
Email: info@keukenglas.nl
Website: www.küchenrückwandglas.de, www.keukenglas.be, www.keukenglas.nl

Offerte glazen keukenwand?

Je kunt hier een vrijblijvende offerte voor jouw glazen keukenachterwand aanvragen.

Showroom en advies

Helaas beschikt Keukenglas niet over een showroom met keukenopstellingen en Keukenglas. Na akkoord op de offerte komen wij voor advies graag bij je langs met samples en een kleurwaaier. Iedere keuken is uniek en heeft ook een unieke lichtinval waardoor jouw keuken de beste showroom is.

Wil je toch graag een keer langskomen voor meer informatie, advies of om een sample te bekijken? Uiteraard ben je van harte welkom, echter vooraf wel graag even bellen voor een afspraak op 040-3030900.

Tevens werkt Keukenglas samen met een aantal keukendealers door heel Nederland die beschikken over Keukenglas samples en/of wanden. Je kunt een dealerlijst opvragen via info@keukenglas.nl

Wil je ook dealer worden van Keukenglas, dan kun je contact opnemen met Twan Thijssen op 040-3030900.

Wie zijn wij?

Keukenglas is een zelfstandig gevestigd glasbedrijf in Eindhoven. Wij hebben de afgelopen 15 jaar veel expertise opgebouwd binnen de glassector en hebben ons de laatste jaren gespecialiseerd in glazen keukenachterwanden. Je kunt hier een filmpje bekijken van Keukenglas en onze werkwijze. Ook zijn wij te zien geweest bij het RTL4 programma ‘Woontips’.

Wij werken nauw samen met diverse keukenbedrijven, maar uiteraard kun je ook bij ons terecht als je jouw keuken bij een ander bedrijf gekocht hebt. Wij zijn je graag van dienst!

Overige glaswerkzaamheden

Wij zijn een glasbedrijf dat, naast glazen keukenwanden, ook gespecialiseerd is in badkamer glas, met name glazen wandbekleding en glazen wanden voor in de badkamer. Daarnaast verzorgen wij andere glaswerkzaamheden voor particulieren en bedrijven. Je kunt ons ook inschakelen voor het repareren, plaatsen en vervangen van allerlei andere soorten glas, zoals isolatieglas, veiligheidsglas, brandwerend glas, gehard glas, gelaagd glas en spiegels.

Werkgebied Nederland

Wij leveren en plaatsen glazen keuken achterwanden door heel Nederland.

Keuken achterwanden Belgie

Wij leveren en plaatsen ook glazen keuken achterwanden in België.

Vraag een offerte aan voor een glazen achterwand voor jouw keuken

Offerte aanvragen