• Vrijblijvende offerte
  • Advies aan huis
  • Volledig gepersonaliseerd

Go Green: breng de natuur naar de keuken

Go Green

Het toevoegen van groen en natuur in de keuken kan een geweldige manier zijn om de ruimte te verlevendigen en de gezondheid te verbeteren. Hier zijn enkele manieren om de natuur en groen naar de keuken te halen:

 

Planten in de keuken

Planten zijn een goede manier om groen toe te voegen aan de keuken. Kies voor groene kamerplanten, maak een muur van klimop planten of gebruik hangplanten. Planten zorgen niet alleen voor een natuurlijke uitstraling, maar ook voor een gezonde lucht in huis.

 

Gebruik natuurlijke materialen

Denk aan houten meubels, jute tapijten en wollen kussens. Tevens passend binnen de Bohemian stijl. Deze materialen zijn duurzaam en geven een warme en gezellige sfeer aan de ruimte. Bovendien worden ze vaak op een duurzame manier geproduceerd, wat bijdraagt aan een groenere planeet. De keuken wordt letterlijk groen.

 

Maak gebruik van daglicht

Open ramen en deuren wanneer het weer het toelaat en maak gebruik van grote ramen of daklichten om daglicht binnen te laten. Dit kan helpen om de energiekosten te verlagen en een gezonde leefomgeving te creëren.

 

Gebruik groen in de decoratie

Gebruik groen in de decoratie, zoals groene accessoires, groene kleuren op de muur, groene gordijnen of zelfs een keuken achterwand met groen. Dit geeft de keuken een natuurlijke en gezellige sfeer.

Door bovenstaande tips te volgen, kun je de natuur en groen naar de keuken halen, waardoor de ruimte niet alleen mooier wordt, maar ook gezonder en milieuvriendelijker. Hierdoor zal de keuken een plek worden waar je graag verblijft, kookt en eet.

 

 

Go Green met Keukenglas

Bij Keukenglas zijn we gespecialiseerd in keuken achterwanden. Hierdoor kunnen we iedere print of kleur in jouw keuken voorzien. Wil je groen écht in huis halen? Kies dan voor een groen landschap of een heerlijk bos om op uit te kijken. Je kunt ervoor kiezen om deze te bedrukken op een glazen achterwand. Dit geeft een luxe uitstraling en kan afgewerkt worden in zowel mat als glans. Wil je een iets stoerdere uitstraling? Kies dan voor een aluminium achterwand. De basic en premium varianten zijn te voorzien van elke afbeelding of motief. Keukenglas kan iedere wens waarmaken!

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van een achterwand bij jou thuis? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Eerst nog wat meer achterwand inspiratie opdoen? Dat kan. Vraag direct ons GRATIS inspiratiemagazine aan.

Volg ons ook op InstagramPinterest, TikTok en Facebook en blijf altijd op de hoogte van de leukste nieuwe trends, projecten en winacties.