• Vrijblijvende offerte
  • Advies aan huis
  • Volledig gepersonaliseerd

In de schijnwerpers: I-KOOK

Afgelopen tijd zijn wij weer langs gegaan bij keukendealers waar wij mee samenwerken. Dit keer in de schijnwerpers: I-KOOK. Een nieuwe samenwerking, waar wij trots op zijn. Lees snel verder over I-KOOK en onze samenwerking!

 

Quote I-KOOK

I-KOOK

In 2001 ontwikkelen de broers Jaap en Roel Oostra een eigentijdse en oprechte formule, I-KOOK. De missie van dit concept: “voor iedereen persoonlijke aandacht en begeleiding met als uitkomst een unieke, kwalitatieve en betaalbare keuken”.

De eerste winkel openden zijn deuren in 2001 en inmiddels is I-KOOK 28 winkels sterk! Gevestigd door heel Nederland verzorgen zij keukens voor de klant. De uitgangspunten van toen zijn nog steeds de basis voor alle laatst geopende winkels. Eerlijkheid, ontzorgen en persoonlijk contact heeft I-KOOK hoog in het vaandel staan. Geen onnodige opsmuk en fantasie, altijd voor de beste prijs! Dat is waar I-KOOK voor staat. Om dit na te streven wordt je als klant bij I-KOOK geholpen door de zogenoemde keukencoaches, zij zijn er om jou van het begin tot het eind te helpen en adviseren. Je hebt contact met één keukencoach, wat het proces een stuk makkelijker maakt en waardoor het persoonlijk blijft, iets wat I-KOOK erg belangrijk vindt. Een keukencoach helpt je van het eerste contact tot de oplevering en verder. Ook leuk om eens te bekijken: de virtuele keukentour, te vinden op de I-KOOK website.

 

I-KOOK keukendealer

 

Samenwerking

Met I-KOOK zijn wij onlangs een nieuwe samenwerking aangegaan waar we trots op zijn! Wij zijn blij om te kunnen zeggen dat I-KOOK en Keukenglas partners zijn. Gefaseerd over het jaar gaan we verschillende vestigingen voorzien van onze Keukenglas achterwanden. Wij zijn een fijne samenwerking aangegaan waarin wij elkaar kunnen versterken. Ben jij in de buurt van een I-KOOK en op zoek naar een prachtige keuken? Neem dan zeker een kijkje!

Ook benieuwd als ondernemer naar de mogelijkheden en hoe wij elkaar kunnen versterken? Klik dan hier!

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van een achterwand bij jou thuis? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Eerst nog wat meer achterwand inspiratie opdoen? Dat kan. Vraag direct ons GRATIS inspiratiemagazine aan.

Volg ons ook op InstagramPinterest, TikTok en Facebook en blijf altijd op de hoogte van de leukste nieuwe trends, projecten en winacties.

I-Kook in de schijnwerpers