• Vrijblijvende offerte
  • Advies aan huis
  • Volledig gepersonaliseerd

In de schijnwerpers: Schuit Totaal Wonen

Afgelopen maand zijn wij weer langs gegaan bij een van de keukendealers waar wij mee samenwerken. Dit keer in de schijnwerpers:  Schuit Totaal Wonen. Recentelijk hebben wij hier een super gave en unieke wand geplaatst, ben jij benieuwd geworden? Lees snel verder!

 

Slogan SchuitTotaal

 

Schuit Totaal Wonen

De naam zegt het al, Schuit Totaal Wonen verzorgt een totaal plaatje voor jou! Van Keukens, badkamers, vloertegels, PVC vloeren tot styling en stucwerk. Met hun succesvolle “Alles-in-één-aanpak” hebben ze, al meer dan 25 jaar, vele woonhuis verbouwingen en projecten uitgevoerd en opgeleverd.

Moodboard Schuit Totaal

 

Luxueuze uitstraling

Een scala aan verschillende keukens kun je bewonderen bij Schuit Totaal Wonen. Voor een nieuw ingerichte showroomkeuken mochten wij een wand verzorgen. De accessoires in deze keuken, waaronder de kraan, zijn in goudkleurige variant. Wij hoefden dus niet lang na te denken wat voor een statement wand in deze keuken goed zou staan! Een gouden wand zou dit natuurlijk helemaal afmaken. Met monsterglas gingen wij langs om te adviseren en samen te kijken welke goud kleur het beste in deze luxueuze showroom past, zo kunnen wij metallic goud maar ook mat goud realiseren.

Uiteindelijk gekozen en in productie genomen gingen wij de gouden wand plaatsen. Het resultaat is prachtig en staat ontzettend mooi bij de gehele keuken en de warme terracotta kleurige muur.

Moodboard Schuit Totaal Keukenglas gouden wand

 

Partners

Wij zijn blij om te kunnen zeggen dat Schuit Totaal Wonen en Keukenglas partners zijn. Ben jij benieuwd naar de Keukenglas wand die in de prachtige showroom van Schuit Totaal Wonen hangt, ga dan zeker even kijken! Een gouden achterwand kom je namelijk niet vaak tegen en zal je verrassen! 😉

Wij zijn een fijne samenwerking aangegaan waarin wij elkaar versterken. Ben jij in omgeving Putten of nog op zoek naar een prachtige keuken? Neem dan zeker een kijkje bij Schuit Totaal Wonen! Ook benieuwd als ondernemer naar de mogelijkheden en hoe wij elkaar kunnen versterken? Klik dan hier!

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van een achterwand bij jou thuis? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Eerst nog wat meer achterwand inspiratie opdoen? Dat kan. Vraag direct ons GRATIS inspiratiemagazine aan.

Volg ons ook op InstagramPinterest, TikTok en Facebook en blijf altijd op de hoogte van de leukste nieuwe trends, projecten en winacties.

Schuit Totaal in de schijnwerpers