• Vrijblijvende offerte
  • Advies aan huis
  • Volledig gepersonaliseerd

In de schijnwerpers: ’t Huys

Afgelopen maand zijn wij weer langs gegaan bij een van de keukendealers waar wij mee samenwerken. Dit keer in de schijnwerpers:  ’t Huys.

 

Serkan’s Visie

Serkan Halici heeft met zijn ervaring in keukens een eigen visie op het verkopen van een totaal plaatje voor je huis. Deze visie heeft hij tot leven laten komen in zijn eigen zaak: ’t Huys. Zoals de naam al aangeeft kun je hier terecht voor je gehele huis, van badkamer tot keuken en vloer. Met drie etages kan Serkan veel verschillende opties laten zien. Op de begane grond worden vier verschillende keukens getoond, met monsters en voorbeelden toont hij de vele mogelijkheden voor in de keuken. Een efficiënte en prachtige showroom met betaalbare luxe.

 

Oog voor detail

Serkan let op elk detail, van de look en feel van de gehele showroom tot de decoratie die in de show keukens staat. Service staat bij hem voorop, de klant begeleiden in de keuzes en zo zijn of haar perfecte plaatje samenstellen. Daarnaast biedt hij leuke extra’s aan, zoals een gratis kleuradvies op locatie van interieurstyliste Maud Hesselink bij aanschaf van een keuken. Ook biedt hij stijlvolle en functionele oplossingen voor de vaak vergeten kamer: de bijkeuken. Op zijn website bijkeukens.nl laat hij hier meer van zien.

'T Huys in de schijnwerpers

Samenwerking

In samenwerking met verschillende partners bied Serkan een ruim scala aan opties aan. Wij kunnen met trots zeggen dat wij een van deze partners zijn en dat er een prachtig licht grijze Keukenglas achterwand in de showroom van ’t Huys te vinden is. Wij zijn een fijne samenwerking aangegaan waarin wij elkaar versterken. Ben jij in omgeving Hengelo? Neem dan zeker een kijkje bij ’t Huys!

Ook benieuwd als ondernemer naar de mogelijkheden en hoe wij elkaar kunnen versterken? Klik dan hier !

 

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van een achterwand bij jou thuis? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Eerst nog wat meer achterwand inspiratie opdoen? Dat kan. Vraag direct ons GRATIS inspiratiemagazine aan.

Volg ons ook op InstagramPinterest, TikTok en Facebook en blijf altijd op de hoogte van de leukste nieuwe trends, projecten en winacties.

'T Huys in de schijnwerpers