Offerte aanvragen
  • Vrijblijvende offerte
  • Advies aan huis
  • Achteraf betalen
Uitstekend! 542 beoordelingen
9,6

Als Keukenglas zijn wij gespecialiseerd in glas voor in de keuken, badkamer en eigenlijk iedere wand die je zou willen bedekken met prachtig glas! Sinds kort bieden wij een nieuwe mogelijkheid aan, namelijk: aluminium achterwanden van Keukenglas! Lees snel verder wat de voordelen en mogelijkheden zijn.

 

Aluminium achterwanden

Onze aluminium achterwanden zijn op te delen in 3 categorieën:

Basic, Premium en Excellent.

 

Basic

De Basic plaat heeft een dikte van 3 mm. De kern is PE (Polythyleen, Type LDPE) en de aluminium toplaag is aan beide zijdes 0,3 mm dik. Het Basic plaatmateriaal wordt direct bedrukt met het ontwerp dat we speciaal voor jou kunnen maken, afgewerkt met een matte of glanzende blanke coating. Hierdoor is de keukenwand zeer duurzaam en bestand tegen hitte van het koken. De plaat is goed schoon te maken met een zachte doek met allesreiniger of zeep. Gebruik voor het schoonmaken géén oplosmiddelen, ontvetters, bleekmiddelen, (hars)cleaners of schuurmiddelen. Dit materiaal is watervast en licht van gewicht.

 

Premium

De Premium plaat heeft een dikte van 2 mm. Hij is watervast en ook licht van gewicht en voorzien van een bijzondere coating. Standaard heeft dit materiaal een prachtig glanzende finish, we kunnen het desgewenst ook in mat afwerken. Dit heeft als voordeel dat je geen reflectie hebt van ramen en/of spotjes in je keuken. Dit materiaal is eveneens een uitstekend alternatief voor een glazen achterwand, daarnaast is het ook veel makkelijker om te monteren. De plaat is goed schoon te maken met een zachte doek met allesreiniger of zeep. Gebruik voor het schoonmaken géén oplosmiddelen, ontvetters, bleekmiddelen, (hars)cleaners of schuurmiddelen. Dit materiaal is watervast en licht van gewicht.

 

Excellent

Dit is dé topper als het gaat om een een matte uitstraling. De Excellent plaat is in 63 kleuren verkrijgbaar, geen afbeeldingen. Hij heeft een dikte van 3 mm dik. Door deze volledig aluminium kern en het gebruik van een toplaag welke bestaat uit natuurlijke pigmenten, zijn onze excellent achterwanden ook 100% recyclebaar. De aluminium rugwanden zijn bovendien onderhoudsvriendelijk en zeer eenvoudig te reinigen met een vochtige doek, zonder dat er strepen op de wand achterblijven. De coating is vloeistof-, vuil en vingerafdruk werend (fingerprintproof).

 

 

 

 

Het verschil tussen een aluminium en een glazen achterwand

Aluminium is de ideale oplossing als je minder budget hebt of een achterwand wilt met een matte uitstraling. Het verschil zit hem met name in de look. Aluminium achterwanden geven een industriële look.  Zowel aluminium als glazen wanden kunnen tegen hoge temperaturen en zijn makkelijk schoon te maken.

 

 

Nieuwe aluminium kleuren

Afgelopen week hebben we verschillende nieuwe kleuren toegevoegd aan ons aluminium assortiment. Het is een mix van aarde en bruin/beige tinten. De kleuren bestaan uit: wit, licht grijs, grijs, beige, oud roze, bruin, groen en zwart. Het zijn hele tijdloze kleuren wat goed aansluit binnen een keuken. Alle kleuren hebben een lichte shimmering.

 

 

 

 

Een vrijblijvende offerte aanvragen? Dat kan hier!

Wil je eerst nog wat meer achterwand inspiratie opdoen? Klik dan hier om ons gratis inspiratiemagazine te downloaden.

Volg ons ook op InstagramPinterest en Facebook en blijf altijd op de hoogte van de leukste nieuwe trends, projecten en winacties!