• Vrijblijvende offerte
  • Advies aan huis
  • Volledig gepersonaliseerd

Wij ontzorgen van A tot Z

Op zoek naar een achterwand voor in jouw keuken? Waar moet je beginnen en hoe gaat dat allemaal in zijn werk? Wij nemen zo veel mogelijk uit handen, Keukenglas ontzorgt van A tot Z! We vertellen je graag hoe we dat voor je doen.

 

Inspiratie opdoen

Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat jij een keuze maakt in wat je ongeveer (of precies) wilt, maar ook hier helpen we je graag mee! Ben je jezelf nog aan het oriënteren naar de mogelijkheden? Dan kan ons inspiratieboek je daarbij helpen, klik hier om deze gratis te downloaden.

Keukenglas ontzorgt

 

Aanvraag indienen

Na het doorbladeren van ons magazine kunnen wij ons voorstellen dat je wellicht nog vragen hebt of al interesse hebt in een vrijblijvende offerte. Je kunt bij ons terecht voor al je vragen, je kunt ons mailen via [email protected] of bel ons op nummer 040 30 30 900. Ben je er al enigzins uit en wil je graag een prijsindicatie? Voor een vrijblijvende offerte kun je hier terecht. In het formulier geef je de afmetingen van jouw keuken of wand door en voeg je een eventuele foto van de huidige situatie toe. Aan de hand van deze informatie krijg je binnen 3 werkdagen een vrijblijvende offerte toegestuurd, die jij op je gemak kunt bekijken.

 

Keuzes, keuzes, keuzes!

Nu wordt het keuzes maken. Ga jij voor één van de 30.000 kleuren op de wand? Dan kun je ook nog kiezen voor een lak, mat of metallic afwerking! Of heb je liever een mooie afbeelding of motief om naar te kijken? Dat kan ook. We werken vaak met Shutterstock, ben je dus op zoek naar een afbeelding dan zou je eens bij hen kunnen kijken voor een mooie plaat! Het DPI van de foto moet 300 of hoger zijn (deze informatie vind je bij de foto op Shutterstock), zodat de foto mooi scherp op je achterwand staat. Een eigen foto is ook mogelijk! Wel is het van belang dat deze ook een DPI van 300 of hoger heeft, vaak komt dit het beste uit als het een professionele foto is of als deze is gemaakt met een spiegelreflexcamera.

 

Keuzes Keukenglas

 

Persoonlijk advies

Vind je het moeilijk om zelf een keuze te maken? Met zoveel mogelijkheden begrijpen we dat ook, onze adviseurs staan daarom graag voor je klaar. Zij helpen je met een eventuele kleur keuze, afbeelding of motief. Jouw eigen keuken is de beste showroom zeggen wij altijd, de lichtinval bij jou thuis is namelijk altijd anders dan in een showroom. Daarom komen we graag bij je langs om het beste advies te kunnen geven voor jouw persoonlijke situatie! We nemen hiervoor monster glas mee, zodat jij precies kunt zien hoe dit in jouw keuken of interieur zal staan.

 

Inmeting

Ben je tevreden in je keuze, dan gaan wij de keuken inmeten. Alle afmetingen worden tot op de millimeter nauwkeurig gemeten, zodat het glas op maat gemaakt kan worden. Na inmeting en akkoord zit er nog maar een ding op.. wachten op het glas!

 

Plaatsing

Zodra wij het glas klaar hebben, plannen we samen met jou een moment in waarop wij het glas komen monteren. Onze vakkundige monteurs komen langs en zetten de glasplaat vast, werken deze af en zorgen ervoor dat jij tevreden bent!

Heb je nou mooie foto’s gemaakt van je nieuwe wand? Dan zien wij deze heel graag terug op social media! Tag ons in je post (@keukenglas.nl op Instagram) en gebruik de hashtag #Keukenglas zodat wij de foto zien 😊 (je mag ons ook altijd foto’s mailen!)

 

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van een achterwand bij jou thuis? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Eerst nog wat meer achterwand inspiratie opdoen? Dat kan. Vraag direct ons GRATIS inspiratiemagazine aan.

Volg ons ook op InstagramPinterest, TikTok en Facebook en blijf altijd op de hoogte van de leukste nieuwe trends, projecten en winacties.

Keukenglas ontzorgt banner