Offerte aanvragen
  • Vrijblijvende offerte
  • Advies aan huis
  • Achteraf betalen
Uitstekend! 556 beoordelingen
9,6

Heb jij interesse in Keukenglas, maar denk jij “ze zitten misschien te ver weg”? Dat hoeft je niet te denken! Keukenglas plaatst namelijk op elke gewenste locatie. Lees snel verder om te lezen waar wij allemaal leveren en plaatsen!

Wellicht ben je al bekend met het proces van het aanschaffen van een achterwand, is dit niet het geval? Lees dan hoe wij te werk gaan in deze blog!

Wij helpen graag iedereen aan een mooie glazen achterwand, of dit nou in je keuken, badkamer of een andere ruimte is. Ons hoofdkantoor zit gevestigd in Eindhoven, maar wij zijn werkzaam in heel Nederland en ook bij onze buren in België. Inmeten, leveren en plaatsen van de glaswand verzorgen wij dus door geheel Nederland én België! Onze inmeters, adviseurs en monteur zijn dagelijks op weg naar alle uithoeken die Nederland en België kennen.

 

Keukenglas op elke locatie

 

Wij zoeken altijd graag met de klant mee naar een oplossing voor elke uitdaging. Zo hebben wij afgelopen maand een bijzondere locatie mogen voorzien van een glazen Keukenglas achterwand, namelijk een boot!

 

Keukenglas geplaatst op een boot

 

Woon jij ook op een ongewone locatie of heb jij een uitdaging in de keuken, zoals een gekke hoek of bijzondere afmetingen? Twijfel niet om contact met ons op te nemen! Heb je vragen over Keukenglas? Mail ons naar [email protected] of bel naar 040-3030900. Interesse in een vrijblijvende offerte? Klik dan hier!

Wil je graag meer achterwand inspiratie opdoen? Klik dan hier om ons gratis inspiratieboek te downloaden!

Volg ons ook op InstagramPinterest en Facebook en blijf altijd op de hoogte van trends, nieuwe projecten en leuke winacties 😊