• Vrijblijvende offerte
  • Advies aan huis
  • Volledig gepersonaliseerd

Kies de juiste stijl

Kies de juiste stijl! Onze keukenwanden zijn in allerlei verschillende kleuren soorten en maten beschikbaar, maar dat maakt het kiezen natuurlijk wel wat lastiger. Ga je voor die favoriete vakantiefoto, de chique matte afwerking, een uniek patroon of een glanzende kleur? Phh zoveel keus. In deze blog helpen we je een handje op weg om de perfecte keuze te maken voor jouw glazen keukenachterwand.

 

Om de perfecte keuze te maken vallen we terug op de 6 verschillende soorten woonstijlen: Industrieel, Bohemian, Scandinavisch, Landelijk, Modern Urban en Klassiek. Elke stijl heeft zijn eigen kenmerken en combinaties die helemaal hot zijn. Ga je meer voor een industriële uitstraling waar veel gebruikt wordt gemaakt van robuuste materialen zoals hout, metaal en bakstenen of een rustige uitstraling zoals de Scandinavische stijl waarbij veel gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen en subtiele kleuren? In ons inpiratieboek worden de stijlen perfect toegelicht aan de hand van verschillende soorten foto’s en omschrijvingen.

 

Om je op weg te helpen hebben we een stappenplan ontwikkeld waarmee jij de perfecte stijl kan kiezen:

 

Kies je stijl!

 

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van een achterwand bij jou thuis? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Eerst nog wat meer achterwand inspiratie opdoen? Dat kan. Vraag direct ons GRATIS inspiratiemagazine aan.

Volg ons ook op InstagramPinterest, TikTok en Facebook en blijf altijd op de hoogte van de leukste nieuwe trends, projecten en winacties.