• Vrijblijvende offerte
  • Advies aan huis
  • Volledig gepersonaliseerd

PITT cooking, modern en toch traditioneel!

Een moderne manier van traditioneel koken, PITT cooking is namelijk koken op gaspitten! Er worden losse gaspitten direct in het aanrechtblad geplaatst. De gaspitten kunnen verspreid worden over het blad, zo ontstaat er meer ruimte voor de pannen. Dat is niet alleen erg handig, maar het geeft ook een luxe en moderne uitstraling aan het werkblad. De pitten vallen immers weg in het blad.

Vele mogelijkheden PITT cooking

Het mooie van PITT cooking is dat het bij vele soorten werkbladen mogelijk is, denk aan keramiek, glas, beton, graniet, RVS en composiet. Verder kun je het geheel samenstellen aangepast op je eigen manier van koken. Wil je grote of kleine branders? Wil je graag een handige wokring, voor alle je wokgerechten? Het kán, want je bepaalt zelf de opstelling! Naast de opstelling, kun je ook de kleur van de pitten bepalen. De pitten zijn verkrijgbaar in onder andere zwart, chroom, koper of antraciet.

PITT cooking: Hebben?

Leuk! Maar wat als ik PITT cooking wil? PITT cooking wordt geïntegreerd in het aanrechtblad. Hierdoor kan het wel eens zijn, dat het beter is om ook nieuw aanrechtblad te nemen. Onze partner Jetstone biedt PITT cooking aan als een totaalpakket bij een blad dat goed past bij deze nieuwe manier van koken. Zo zorgen zij ervoor dat er op de juiste plaats gaten komen voor de pitten, en zorgen zij ervoor dat je een blad hebt van het juiste materiaal om te kunnen koken met PITT.