Prijs glazen keuken achterwand

Elke prijs aanvraag voor een glazen keuken achterwand is uniek. Wat de precieze kosten zijn voor jouw glazen achterwand is afhankelijk van verschillende factoren, zoals:

  • Afmeting van de glasplaat en het aantal glasplaten
  • Kleur
  • Aantal strekkende meters slijpwerk
  • Aantal stopcontacten
  • De ondergrond waar de glasplaat op verlijmd moet worden
  • Woonplaats van de klant
  • Eventuele overige bewerkingen

Prijsvoorbeelden

Wat kost een glazen keuken achterwand eigenlijk? Moeten we denken aan een paar honderd euro of kost het een paar duizend euro om onze droom achterwand te krijgen? Die vraag krijgen we heel vaak.

Daarom hebben we ervoor gekozen om enkele prijs voorbeelden op onze website te zetten. Je krijgt op deze manier een globale richtprijs van een specifieke achterwand. Natuurlijk weet je dan nog niet precies wat jouw achterwand kost, maar dat rekenen we graag voor je uit! Vul vrijblijvend het offerte formulier in of bel ons op 040-3030900.

Prijsvoorbeeld 1: glazen keuken achterwand

De richtprijs van onderstaande keuken achterwand incl. kleuradvies, inmeten en plaatsen is ca. € 998 incl. BTW.

Off-white keukenglas achterwand

Prijsvoorbeeld 2: glasplaat achter fornuis

De richtprijs van onderstaande glasplaat achter het fornuis inclusief de plinten is ca. € 800 incl. BTW, kleuradvies, inmeten en plaatsing van de glasplaten. Een standaard glasplaat achter een fornuis (meestal 90 x 70 cm) kun je ook makkelijk zelf inmeten (Lees artikel: instructie inmeten) en plaatsen. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten. De prijs van een 90 x 70 achterwand is namelijk ca. € 175 incl. BTW, maar dan exclusief inmeten en bezorging.

rode glasplaat achter fornuis

Prijsvoorbeeld 3: glazen keuken achterwand met afbeelding

De richtprijs van onderstaande keuken achterwand met afbeelding is ca. € 1198 incl. BTW, inmeten en plaatsing van de wand.

keuken achterwand pepers

Prijsvoorbeeld 4: glazen keuken achterwand met LED

De richtprijs van onderstaande witte glazen keuken achterwand is ca. € 990 incl. BTW, inmeten en plaatsing van de wand. Deze prijs is exclusief LED strip en het aanleggen van elektriciteitsvoorziening. Bij onderstaande wand wordt het wit gelakte keukenglas vanuit de bovenzijde met een LED strip verlicht.

Wil je liever een glazen keuken achterwand die egaal verlicht wordt door LED dan moet je rekening houden met € 1200 per m2 incl. BTW, exclusief inmeten en plaatsen. Let op: minimaal te berekenen oppervlakte per stuk glas is 0,7 m2.

witte keuken achterwand met ledverlichting

Snel een prijs voor je glazen keuken achterwand?

Wil je graag weten wat de prijs is van jouw glazen keuken achterwand? Je kunt ons bellen op 040-3030900 (9.00-17.00 uur). Wij rekenen dan meteen uit wat jouw achterwand kost. Je kunt ook online snel, makkelijk en vrijblijvend een offerte aanvragen. Binnen 3 werkdagen ontvang je van ons een prijs voor een glazen keuken achterwand voor jouw keuken in je mailbox.

 

22Prijs glazen keuken achterwandhttps://www.keukenglas.nl/prijs/