Offerte aanvragen
  • Vrijblijvende offerte
  • Advies aan huis
  • Achteraf betalen
Uitstekend! 556 beoordelingen
9,6

Referenties

Hieronder enkele referenties van klanten die eerder een keukenachterwand van glas bij ons kochten.

Keuken achterwand van glas Spijkenisse

Het resultaat is heel erg mooi en er is keurig gewerkt door de mannen. Zullen jullie zeker aanbevelen bij navraag.

J. Boontjes, Spijkenisse

Glazen spatwand Bornem, Belgie

Het was een fijne service bij jullie met leuke en aangename contacten met Quint en Twan (en de andere collega wiens naam ik kwijt ben). Ik maak extra reclame voor jullie hoor !

L. Vermeulen, Bornem (Belgie)

Glazen keuken achterwand Driel

Wij zijn zeer tevreden over het eind resultaat het is precies zo geworden zoals we het in gedachten hadden. Ook zijn we zeer tevreden met het hele proces van offerte inmeten en plaatsen. Ik zou zeggen: ga zo door.

E. Wiechers, Driel

Glazen keuken achterwand Teralfene, Belgie

Onze keuken is dankzij jullie wondermooi. We zijn heel erg blij met het resultaat. Het was ook heel fijn samen te werken met uiterst professionele en vriendelijke noorderburen. WIj zullen niet nalaten jullie bedrijf aan te bevelen aan geintersseerden.

D. Renaut, Teralfene (Belgie)

Keuken achterwand van glas Veldhoven

Wij zijn zeer tevreden over de keukenachterwand. Het maakt de keuken echt “af”. Vanaf het moment van de informatie aanvraag tot de montage ging deskundig en zeer snel. Het was ook zeer prettig dat het mogelijk was de plaatsing te combineren met de werkzaamheden van de elektricien van een ander bedrijf zodat de schakelaar en stopcontacten gelijk goed geplaatst konden worden. Kortom, wij zijn tevreden!

M. Horsthuis, Veldhoven

Glaswand keuken Tegelen

Negatieve punten heb ik niet. Positief vond ik de zeer sneller reactie op mijn offerte-aanvraag en de snelle afhandeling van alles. (Ik heb nog 3 andere firma’s aangeschreven en daar nooit een reactie op gehad, ik had van dr. Thijssen al binnen een uur een respons). Contact en communicatie verliep prima.

A. Scholte, Tegelen

Glazen achterwand Nijmegen

Contact met Thijssen was goed en er werd snel gereageerd op de offerte aanvraag. Jullie hebben goed geadviseerd over de soort glas en de kleur. Plaatsen is ook snel en zeer netjes gebeurd. Bovendien lagen jullie qua prijs zo’n 30% onder dat van de andere offertes die ik heb opgevraagd.

R. van Kralingen, Nijmegen

Glaswand keuken Venlo

Ik ben zeer tevreden over de levering en plaatsing van de achterwand. Het is netjes gedaan en de jongens die hem geplaatst hebben zijn tof!! Het meisje op kantoor, volgens mij Trea is ook super.

E. van Horssen, Venlo

Keukenachterwanden van glas Eindhoven

Wij zijn uitermate tevreden over het geleverde product en over de service van uw bedrijf! In eerste instantie paste de glasplaat niet omdat de afzuigkap incorrect was gemonteerd. Nadat het keukenbedrijf dit had aangepast kon de glazen keukenachterwand alsnog geplaatst worden. Het eindresultaat is echt heel mooi en we krijgen ook volop complimenten van mensen die onze keuken zien! Dank en ik zal niet twijfelen uw naam te noemen bij een ieder die het maar horen wil.

D. van der Weide, Eindhoven

De hele afhandeling, het opmaken van de offerte, het plaatsen en het afwerken van de glazen achterwand in onze keuken door uw bedrijf is naar onze grote tevredenheid gedaan. De wand is prachtig en maakt de keuken helemaal af. Het zeer precieze meten heeft geresulteerd in een perfect passende wand. Indien het ter sprake komt bij vrienden/familie of kennissen zullen we heel zeker uw bedrijf aanbevelen.

Fam. Beckmann, Eindhoven

Glazen keuken achterwand Someren

Wij zijn heel tevreden met het eindresultaat, ook de weg er naar toe verliep heel soepel. Offerte hebben we via internet aangevraagd, overige afspraken zijn ook via internet gemaakt. Al met al prima service!

Familie Hoeben, Someren

Glazen keukenwand Vught

Alles verliep soepel en gestroomlijnd, ik heb dit traject ervaren als prettig en professioneel. Het resultaat is er dan ook naar. Dank.

C. Witteveen, Vught

Keuken achterwand van glas Capelle a/d IJssel

Wij zijn erg tevreden over het geplaatste glas!! Het is prachtig geworden. Tevens zijn we alleen maar positief m.b.t. de offerte aanvraag tot de plaatsing. De offerte hebben we snel ontvangen en zodra het glas binnen was konden we in overleg een datum bepalen voor het plaatsen. Fijn dat het meeste ook via de mail kon worden gecommuniceerd, aangezien wij beiden een drukke baan hebben. Wij zijn dus positief en zullen jullie zeker aanraden bij iedereen die is geinteresseerd in een glazen achterwand.

Fam. Ducaneaux – in ’t Hout

Glazen keuken achterwand Bladel

Over de door jullie geplaatste glazen achterwand in onze nieuwe keuken zijn wij zeer tevreden. Dit geldt voor het gehele proces, vanaf advisering door ASWA Uden, het kleuradvies door Twan, het inmeten en plaatsen en jullie medewerkers. De gehele verbouwing is inmiddels achter de rug en alles is naar onze tevredenheid.

Dhr. van den Heuvel, Bladel

Wand van glas Deventer

Het is uitstekend verlopen. Dank u wel!

Fam. Vlietstra, Deventer

Glazen keukenachterwand Soest

Wij zijn superblij met onze mooie glazen achterwand. De opmetingen en de plaatsing hebben wij als zeer prettig ervaren en de afwerking is top. Wij zullen uw bedrijf dan ook zeker aanraden bij andere mensen, ook doordat de prijs kwaliteit echt goed is.

Gerrie en Roy Hollander, Soest

Keuken achterwand van glas Den Bosch

Alles verliep prettig en volgens afspraak. Snel en vakkundig geleverd!

Dhr. Markus, Den Bosch

Glaswand voor de keuken Geldrop

Mijn feedback voor het plaatsen van de achterwand is positief.

  • kordaat voorstel rekening houdend met omstandigheden
  • goede begeleiding m.b.t. plaatsen (duidelijk, goed nakomen afspraken)
  • geen problemen bij het plaatsen

P. van Berkel, Geldrop

Glazen keuken achterwand Rotterdam

Zowel de contacten per telefoon en e-mail bij de prijsaanvraag als het direct contact met het inmeten en uiteindelijk het plaatsen hebben wij als zeer prettig en professioneel ervaren. U beschikt over erg aardige medewerkers die ook zeer beleefd over komen. De glaswanden op zich bevallen ons goed, zijn mooi om te zien en passen uitstekend bij onze nieuwe keuken.

P. Verhoef, Rotterdam

Keuken achterwand glas Bunnik

Wij zijn heel blij met de achterwand in de keuken. De kleur van de wand achter het fornuis is precies de juiste kleur, het maakt onze keuken helemaal af! Ik vind dat het traject van offerte tot plaatsen zeer snel en kundig verlopen is. De service en het advies is top. De verkoper/monteur heeft ons zeer juist geinformeerd en had goede ideeen. Het plaatsen gebeurde heel professioneel.

Claudia en Gerard Tomassen, Bunnik

Glazen achterwand Oelegem, Belgie

Wij zijn van prijsvraag tot de uiteindelijke afwerking super tevreden. Alles ging zeer vlot en vooral: alle afspraken werden stipt nageleefd. Ook de deskundige raad m.b.t. vorm en kleur heeft geleid tot een resultaat wat mooier is dan we hadden kunnen wensen. Geen negatieve opmerkingen!

Vicky van de Velde, Oelegem (Belgie)

Keuken achterwand van glas Pijnacker

Ik wil u graag nog even bedanken. Ik heb nu niet alleen een prachtige keuken, maar ook de service van en het contact met uw bedrijf waren erg prettig. Ik zal de naam van uw bedrijf dan ook zeker doorspelen aan mensen die ook glas in hun huis willen!

Esther van Gils, Pijnacker

Keukenwand van glas Tegelen

Compliment voor jullie medewerkers. Prima ondersteuning, keurig alles opgeruimd, netjes en attent. Ik maak reclame voor jullie en hoop dat jullie daarmee ook zo succesvol zijn.

Piet Steunenberg, Tegelen

Vraag een offerte aan voor een glazen achterwand voor jouw keuken

Offerte aanvragen