• Vrijblijvende offerte
  • Advies aan huis
  • Volledig gepersonaliseerd

Stijl: Een Art Deco keuken

Houd jij van een Art Deco stijl in huis? Heb je deze stijl eventueel al terug laten komen in jouw overige interieur? Lees snel verder hoe je een keuken in Art Deco stijl kunt realiseren en combineren met Keukenglas!

 

Art Deco stijl

Art Deco is een stijl die zich kenmerkt door zijn bonte en extravagante uitstraling. Rijke kleuren als diepblauw of hardgroen, drukke printjes & patronen en geometrische vormen zijn kenmerken van deze luxueuze interieurstijl. De stijl was erg populair in de jaren ’20, ’30 en ’40, maar tegenwoordig zie je hem steeds vaker terug. Ook in 2023 zal deze stijl zich doortrekken in het interieur.

De rijke kleuren worden gecombineerd met luxe, glanzende stoffen. Velvet is een veelvoorkomende stof, terug te zien in onder andere banken, stoelen of kussens. Daarnaast zijn er veel chique materialen te zien als marmer, messing (a touch of gold) en speelt verlichting een grote rol. Binnen de Art Deco stijl komen ook buitenlandse invloeden uit Afrika, Zuid-Amerika en Azië terug.

Art Deco keuken

De Art Deco stijl kun je ook zeker terugvinden in de keuken. Plafonds en wanden zullen een stuk kleurrijker worden. Zo zul je snel een kleurrijke en drukke achterwand zien in de keuken.  Denk hierbij aan een herhalend geometrisch patroon, een marmer print in een felle kleur of een ander design.

 

Keukenglas in een Art Deco keuken

Keukenglas is veelzijdig en kan in elke keuken tot zijn recht komen. Zo hebben wij eerder al een te gekke glazenwand met pauwprint geplaatst. Deze past perfect binnen de Art Deco stijl. Maar we kunnen iedere print in jouw keuken plaatsen, welke dan ook bij jou in de smaak valt! Wat voor wand zie jij graag terug in jouw droomkeuken?

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van een achterwand bij jou thuis? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Eerst nog wat meer achterwand inspiratie opdoen? Dat kan. Vraag direct ons GRATIS inspiratiemagazine aan.

Volg ons ook op InstagramPinterest, TikTok en Facebook en blijf altijd op de hoogte van de leukste nieuwe trends, projecten en winacties.