Offerte aanvragen
  • Vrijblijvende offerte
  • Advies aan huis
  • Achteraf betalen
Erg goed 398 beoordelingen
8.2

Stopcontact in gehard glazen achterwand: hoe werkt dat?

Een stopcontact, een afzuigkap of keukenkastjes in je keuken? Dat is natuurlijk heel gebruikelijk, iedere keuken heeft ze. Maar hoe gaan wij daar mee om en hoe werkt dat dan in combinatie met een glazen wand? Die vraag krijgen wij vaak. Nou, dat is eigenlijk heel makkelijk! Wij boren er gewoon een mooie uitsparing voor. Gehard glas kan alleen vóór het harden uitgesneden worden, de gaten worden dus voor het geharde proces watergekoeld geboord of erin gelaserd met een water jet.

Moodboard uitsparingen en stopcontacten

Proces

Hoe werkt dat dan? Het demonteren en monteren van de stopcontacten nemen wij uit handen. Onze monteurs pakken dit op, jij hoef je hier dus geen zorgen over te maken. Hieronder lees je hoe het gehele proces in zijn werk gaat.

Proces uitsparingen

Voorbeelden

De gaten zijn niet meer te zien nadat de stopcontacten weer terug geplaatst zijn, zo sluiten ze perfect aan op het glas. Hieronder enkele voorbeelden van stopcontacten in Keukenglas wanden nadat deze volledig geplaatst zijn.

Voorbeelden stopcontacten in gehard glas

 

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, telefonisch kan dit via 040-3030900 of via mail naar info@keukenglas.nl. We helpen je graag verder!

Op zoek naar inspiratie? Download ons gratis inspiratieboek hier en volg ons op Pinterest en Instagram om al onze recente inspiratiebeelden voorbij te zien komen 😊

Vraag een offerte aan voor een glazen achterwand voor jouw keuken

Offerte aanvragen