• Vrijblijvende offerte
  • Advies aan huis
  • Volledig gepersonaliseerd

Stopcontact in gehard glazen achterwand: hoe werkt dat?

Een stopcontact in een glazen achterwand? Of een afzuigkap of keukenkastjes in je keuken? Dat is natuurlijk heel gebruikelijk, iedere keuken heeft ze. Maar hoe gaan wij daar mee om en hoe werkt dat dan in combinatie met een glazen wand? Die vraag krijgen wij vaak. Nou, dat is eigenlijk heel makkelijk! Wij boren er gewoon een mooie uitsparing voor. Gehard glas kan alleen vóór het harden uitgesneden worden, de gaten worden dus voor het geharde proces watergekoeld geboord of erin gelaserd met een water jet. Door deze techniek kunnen de uitsparingen uiterst nauwkeurig uitgeboord worden, zodat jouw achterwand perfect in jouw keuken past.

Veel klanten staan er van te kijken dat de geboorde gaten rond zijn, want het stopcontact is toch vierkant? Dat klopt! Door de ronde uitsparingen valt het vierkante stopcontact nog beter over de uitsparing heen, zodat je er niks mee van ziet.

Moodboard uitsparingen en stopcontacten

Proces

Hoe werkt dat dan? Het demonteren en monteren van de stopcontacten nemen wij uit handen. Daar hebben wij vakkundig personeel voor! Onze monteurs pakken dit op, jij hoef je hier dus geen zorgen over te maken. Zij verwijderen de stopcontacten en plaatsen deze weer netjes terug wanneer het glas is geplaatst. Hieronder lees je hoe het gehele proces in zijn werk gaat.

Proces uitsparingen

Voorbeelden

De gaten zijn niet meer te zien nadat de stopcontacten weer terug geplaatst zijn, zo sluiten ze perfect aan op het glas. Hieronder enkele voorbeelden van stopcontacten in Keukenglas wanden nadat deze volledig geplaatst zijn.

Voorbeelden stopcontacten in gehard glas

 

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van een achterwand bij jou thuis? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Eerst nog wat meer achterwand inspiratie opdoen? Dat kan. Vraag direct ons GRATIS inspiratiemagazine aan.

Volg ons ook op InstagramPinterest, TikTok en Facebook en blijf altijd op de hoogte van de leukste nieuwe trends, projecten en winacties.

Informatieve blog stopcontacten