• Vrijblijvende offerte
  • Advies aan huis
  • Volledig gepersonaliseerd

Trend alert: de koffiecorner

De koffiecorner is helemaal van deze tijd! Koffie is niet meer weg te denken en we geven haar dan ook graag een eigen plekje in huis.

 

In alle vormen en maten

Koffie is onderdeel van ons leven geworden, van een ’s ochtends een bakkie tot nog een verwenmoment in de avond, koffie op speciale evenementen, verjaardagen en gewoon lekker thuis. Ook zijn we steeds meer waarde gaan hechten aan goede koffie, een mooie machine zien we in veel keukens voorbij komen. Daarnaast mogen de gesuikerde koffies en siropen in duizenden smaken ook niet meer ontbreken, van een frisse munt siroop in de zomer tot pumpkin spice in de winter. Maar wat is nou precies een koffiecorner?

 

Moodboard koffiecorner

 

De koffiecorner

Koffie heeft in de keuken van nu zijn eigen tempel gekregen: de koffiecorner. Een speciaal ingerichte hoek (of zelfs een speciaal gemaakte inkeping in de wand of kast) voor alle koffie benodigdheden. We zien dat er steeds meer apparaten aan een goed kopje koffie te pas komen. Zo houden we van een melk opschuimer en zien we zelfs aparte apparaten voor het malen van je eigen bonen, waarna deze gemalen bonen in de koffiemachine worden geplaatst voor een écht vers bakkie. Ook zijn er natuurlijk oneindig veel variaties van een kopje koffie. Want wil je een cappuccino, latte macchiato, espresso of een cortado? Ook daarvoor heb je weer verschillende technieken en doseringen van ingrediënten.

Nu weet ik niet of jij een professional bent in het maken van koffie (art) maar ik weet wel dat het nog wel eens mis kan gaan. Zo zit de melk opschuimer wel eens te vol, of komt de koffie net wat te hard uit de machine spuiten wat voor flink wat spetters kan zorgen. Keukenglas is naast je ‘standaard’ keuken achterwand ook mogelijk voor kleinere oppervlakken, zoals in een koffiecorner! Lekker makkelijk 🙂

Koffie variaties Keukenglas

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van een achterwand bij jou thuis? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Eerst nog wat meer achterwand inspiratie opdoen? Dat kan. Vraag direct ons GRATIS inspiratiemagazine aan.

Volg ons ook op InstagramPinterest, TikTok en Facebook en blijf altijd op de hoogte van de leukste nieuwe trends, projecten en winacties.

Trend alert: koffiecorner