Offerte aanvragen
  • Vrijblijvende offerte
  • Advies aan huis
  • Achteraf betalen
Uitstekend! 556 beoordelingen
9,6

Mat is niet alleen tijdloos, maar creëert ook rust in je interieur. Niet heel gek dat je daarom voor steeds meer mat afwerkingen kunt kiezen, van kranen en wasbakken tot keukendeurtjes en achterwanden. Mat is trending!

Esthetisch én praktisch

Matte afwerkingen zien we al een tijdje terug komen in verschillende trends en interieurs. Mat is nog steeds (en misschien wel meer dan ooit) populair. Waar je op een glanzend, greeploos keukenkastje nog wel eens vingerafdrukken ziet verschijnen, heb je hier bij een matte afwerking minder last van. Een matte afwerking oogt rustig en vingerafdrukken zijn minimaal, esthetisch én praktisch!

 

Mat glazen achterwand

Van matte afwerkingen in apparatuur tot matte meubelen. Mat is trending en veelal zien we dit terug komen in matte keukenkastjes, maar wist jij ook dat de achterwand van glas ook in een matte versie mogelijk is? Zo kun je jouw gehele keuken een matte look geven of juist spelen met verschillende structuren en afwerkingen om contrast en diepte te creëren. Een matte afwerking zorgt voor een rustige uitstraling, omdat er geen tot weinig reflectie in te zien is. Bij Keukenglas heb je keuze uit meer dan 30.000 kleuren, deze kleuren zijn ook allemaal in een matte variant mogelijk.

 

Combineren

Mat kan gecombineerd worden met vrijwel alles! Zo kun je een mat element combineren met andere structuren om een speels geheel te creëren. Werk bijvoorbeeld met mat en glans of mat en houttextuur, beton of marmer, dit zorgt voor een mooi contrast. Ook kan mat gecombineerd worden met andere matte elementen. Kies je voor matte keukenkastjes? Dan kan hier ook heel goed een matte achterwand bij, om een samenhangend geheel te creëren en een rustige uitstraling te creëren.Moodboard mat combineren Keukenglas

 

Wil je gratis ons inspiratieboek ontvangen? Klik dan hier! Voor meer inspiratie volg ons op InstagramPinterest en Facebook en blijf altijd op de hoogte van trends, nieuwe projecten en leuke winacties 😊

 

Heb je nog vragen over Keukenglas? Mail ons naar [email protected] of bel naar 040-3030900. Interesse in een vrijblijvende offerte? Klik dan hier!