• Vrijblijvende offerte
  • Advies aan huis
  • Volledig gepersonaliseerd

Trend alert: rookglas

Rookglas is trending! We zien rookglas steeds vaker terug in de nieuwste interieurs. Voor zowel wanden, deuren en kasten wordt rookglas gebruikt. Lees meer over rookglas in deze blog.

 

Trend alert Keukenglas rookglas moodboard 1

Rookglas heeft dankzij zijn donkere tinten een mysterieus effect, ook kan het voor een knussere sfeer zorgen door het creëren van een andere indeling binnen een ruimte.

 

Toepassingen van rookglas

Rookglas is niet alleen geschikt voor in deuren. Rookglas is op vele manieren toepasbaar. Zo zien we douchewanden, douchedeuren, scheidingwanden in de badkamer, keuken én kantoren met rookglas. Denk aan een mooie losstaande accentwand achter een bad of in een slaapkamer. In een grotere kantoorruimte kan een rookglas wandafscheiding zorgen voor een mooie opdeling van de ruimte, maar toch nog ruimtelijk door het transparante effect. Ook zien we ombouw en kastdeuren in rookglas, het is allemaal mogelijk!

 

Kleurtinten in rookglas

Rookglas is verkrijgbaar in veel verschillende tinten, de ‘standaard’ rookglas kleur is verschillende tinten zwart/grijs. Maar wist jij dat rookglas ook verkrijgbaar is in bruin tinten? Dit kan een kamer een geheel andere uitstraling of sfeer geven. Kies voor een bruin of bronzen tint voor het rookglas om een warmere uitstraling te creëren en een zwart/grijze tint voor een koelere sfeer. Geef een extra luxe en sfeervolle uitstraling aan je kantoor, badkamer of huiskamer!

 

Trend alert Keukenglas rookglas moodboard 2

 

Tussenwanden kunnen tegenwoordig niet meer ontbreken in grote ruimtes. Maak er een waar interieurstuk van door voor rookglas te kiezen. Een perfecte oplossing voor zowel functionaliteit als sfeer toevoeging in een ruimte. Door het gebruik van rookglas in plaats van geheel transparant glas creëer je een duidelijkere scheiding tussen twee ruimtes. Je kijkt dankzij rookglas minder snel door naar de andere ruimte, vooral ’s avonds is dit verschil goed zichtbaar. Een universele toepassing, functioneel en een toevoeging aan het interieur.

Rookglas is trending, maar wist jij dat er nog meer trends rondgaan in keukenland? Lees meer over verschillende trends in onze andere blogs! Heb je nog vragen over Keukenglas? Mail ons naar [email protected] of bel naar 040-3030900. Interesse in een vrijblijvende offerte? Klik dan hier!

 

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van een achterwand bij jou thuis? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Eerst nog wat meer achterwand inspiratie opdoen? Dat kan. Vraag direct ons GRATIS inspiratiemagazine aan.

Volg ons ook op InstagramPinterest, TikTok en Facebook en blijf altijd op de hoogte van de leukste nieuwe trends, projecten en winacties.

Trend alert rookglas Keukenglas banner