Offerte aanvragen
  • Vrijblijvende offerte
  • Advies aan huis
  • Achteraf betalen
Uitstekend! 556 beoordelingen
9,6

Werkwijze

Wij kunnen ons voorstellen dat je het prettig vindt om te weten op welke manier wij werken. Hieronder kun je lezen en zien wat onze werkwijze is: van offerteaanvraag tot het plaatsen van een keuken achterwand van glas.

Offerte glazen keukenwand aanvragen

Voordat je besluit Keukenglas je keukenwand te laten plaatsen wil je uiteraard weten welke kosten dit met zich meebrengt. Hiervoor kun je een vrijblijvende offerte voor jouw glazen keuken achterwand aanvragen. Offerte aanvragen

Inmeten keuken achterwand

De inmeting van de glasplaat geschiedt nadat je opdracht hebt gegeven. Het inmeten van een glaswand is erg nauwkeurig werk. Je hoeft dit dan ook niet zelf te doen! Wij maken een afspraak met jou voor het inmeten van je keukenachterwand. Tijdens deze afspraak zullen wij ook kleurstalen en glasmonsters bij ons hebben. Zo kun je zien welke soort glas en welke kleur het beste bij jouw keuken past! Wij zijn ervaren op het gebied van kleurstyling en kunnen je desgewenst adviseren bij de kleurkeuze van jouw glazen achterwand.

Levertijd glazen achterwand

Nadat wij ter plaatse de maten hebben opgenomen zal er een afspraak gemaakt worden om de keukenwand te plaatsen. Vanaf het moment van bestellen duurt dit 5 tot 6 weken.

Plaatsing van de glazen keukenwand

Op het moment van montage van de glazen keukenwand vinden wij het prettig dat je aanrecht vrij is van spullen. Het demonteren van lijstwerk en kranen is niet inbegrepen, maar wel mogelijk in overleg. Onze monteurs zullen de glasplaat verlijmen op de ondergrond met een zuurvrije lijm. Daarna worden alle aansluitingen op het werkblad netjes afgekit. Het plaatsen van de glazen keukenwand zal maximaal 2 uur duren.

Betaling keuken achterwand

Je hoeft geen aanbetaling te doen. Na levering en montage van de keukenwand kun je bij onze monteur met de pin betalen.

Uw tevredenheid is ons veel waard

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze glazen keuken achterwanden en aan de professionaliteit van onze mensen. Mocht je niet tevreden zijn dan horen wij dit graag!

Vraag een offerte aan voor een glazen achterwand voor jouw keuken

Offerte aanvragen