Offerte aanvragen
  • Vrijblijvende offerte
  • Advies aan huis
  • Achteraf betalen
Uitstekend! 556 beoordelingen
9,6

De knoop is eindelijk doorgehakt, het is nu echt definitief, jij gaat voor die gave glazen achterwand met afbeelding! En hoe gaaf is dat je bij ons dan ook nog eens jouw eigen foto kunt gebruiken! Maar hoe weet je of jouw foto goed genoeg is voor op de glazen achterwand? In deze blog zullen we je vertellen wat de kwaliteitsvereisten zijn voor het gebruiken van een eigen foto en hoe je een afbeelding kunt kiezen van het internet die voldoet aan deze eisen.

 

Eigen foto op de achterwand

Als je een achterwand met afbeelding wilt, geven onze adviseurs vaak het advies om 300DPI aan te houden. Wanneer je een eigen afbeelding op de achterwand wilt, kun je de kwaliteit hiervan controleren via het bestand. In de afbeelding hieronder leggen we uit hoe!

 

Eigen afbeelding gebruiken Keukenglas

Er zijn uitzonderingen op deze regel, mochten er bij de breedte en hoogte pixels een getal staan dat hoger is dan 10.000 dan kan het zijn dat de foto eventueel toch bruikbaar is. Is het DPI dus te laag, maar zijn de pixels erg hoog? Neem dan even contact met ons op, zodat wij voor je na kunnen gaan of we hierin wellicht toch iets kunnen betekenen.

 

Bestaande afbeelding van internet op de achterwand

Wil jij een bestaande foto gebruiken van het internet of heb jij al in je hoofd waarvan je graag een afbeelding op de achterwand wilt? Dan kun je opzoek naar deze foto in Shutterstock. Shutterstock is een website met een enorme database aan afbeeldingen. Lees in de stappen hieronder hoe je een foto uit kunt zoeken voor jouw achterwand!

Afbeelding kiezen Keukenglas 1 Afbeelding kiezen Keukenglas 2Afbeelding kiezen Keukenglas 3

 

Mocht je er niet uitkomen en vind je dit iets te complex? Dat snappen we en is natuurlijk helemaal geen probleem, neem dan even contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen! Mail ons naar [email protected] of bel naar 040-3030900.

 

Ben je helemaal klaar voor je nieuwe achterwand en heb je interesse in een vrijblijvende offerte? Klik dan hier!

 

Wil je eerst nog wat meer achterwand inspiratie opdoen? Klik dan hier om ons gratis inspiratieboek te downloaden!

Volg ons ook op InstagramPinterest en Facebook en blijf altijd op de hoogte van trends, nieuwe projecten en leuke winacties 😊