• Vrijblijvende offerte
  • Advies aan huis
  • Volledig gepersonaliseerd

Ons aanbod aan aluminium keuken achterwanden

Een aluminium achterwand keuken voor in je keuken of badkamer is een zeer goed alternatief voor glas. Door de watervaste coating is deze super geschikt voor achter het fornuis, maar ook achter de spoelbak of zelfs in de douche.

In de meeste gevallen adviseren we de gehele wand te bekleden met een aluminium plaat, zodat schoonmaakstrepen op je geschilderde wand, voorkomen kunnen worden. Deze strepen ontstaan namelijk vrij snel, omdat de meeste mensen hun keuken schoon wensen te houden en regelmatig poetsen. De keuken is tenslotte ook een visitekaartje van je woning. Onze Aluminium keuken achterwanden zijn zeer goed schoon te houden en bestendig tegen hoge tempraturen (geen direct vlamcontact).

Aluminium is de ideale oplossing als je minder budget hebt of een achterwand wilt met een matte uitstraling. De achterwanden zijn te voorzien in elke afbeelding of motief of 63 geselecteerde ral kleuren. Tevens is de vorm van de aluminium keuken plaat ook zelf te bepalen. Wij adviseren onze klanten om afbeeldingen op te halen van Shutterstock vanwege de hoge kwaliteit.

Het verschil met onze glazen achterwanden

Het verschil van een aluminium keuken achterwand met fotoprint t.o.v. een aan glazen achterwand is dat het materiaal stoerder oogt. Aluminium heeft een robuuste uitstraling en is zeer duurzaam. In vergelijking met een glazen keuken achterwand heeft een aluminium achterwand een ander uiterlijk en een ander gevoel. Het is maar net wat beter past bij jouw smaak en interieur. Waar een glazen achterwand meer voor een modernere uitstraling zorgt, geeft een aluminium achterwand juist een stoere, robuuste look aan de keuken.

Je kunt een aluminium keuken achterwand bovendien heel gemakkelijk schoonmaken. Met neutrale groene zeep en een vochtig doekje houd je de print en het aluminium gemakkelijk in topconditie. We helpen je graag om jouw keuken die exclusieve uitstraling te geven die hij verdient!