• Vrijblijvende offerte
 • Advies aan huis
 • Volledig gepersonaliseerd

Keuken achterwand gekleurd glas achter jouw fornuis?

Gekleurd keukenglas is gehard glas dat wij spuiten in de gewenste kleur en dat geplaatst wordt op de achterwand van een keuken. Met een glazen keuken achterwand van Keukenglas geef je je keuken een bijzondere uitstraling. Een groot voordeel van onze glazen keuken achterwanden is dat ze in vrijwel alle kleuren leverbaar zijn, waardoor ze perfect passen bij je interieur en de rest van je keuken. Dus of je nu kiest voor een standaard RAL-kleur, NCS-kleur of een van onze andere 30.000 kleuren. Vrijwel alles is mogelijk.

 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Voordelen van tegels op een glazen keuken achterwand

 • 30.000 kleuren mogelijk
 • Geschikt achter elk type kookplaat
 • Maatwerk tot 3.90m per glasplaat
 • Kleuradvies op locatie
 • 5 tot 6 weken levertijd

Twee maten keuken achterwand gekleurd glas

Je kunt kiezen uit 2 maten gekleurd glas:

1. Standaard Keukenglas. Onze standaard glazen keuken achterwanden zijn ca. 90 cm x 70 cm en worden gebruikt als achterwand achter het fornuis. Dit zijn meestal glasplaten zonder uitsparingen of bewerkingen. Deze standaard glasplaten zijn gemakkelijk zelf in te meten en te plaatsen. De prijs van een gekleurde glasplaat achter het fornuis ligt tussen de € 150 – € 185 incl. BTW, afhankelijk van precieze kleur en afmeting. Via [email protected] kun je deze bij ons bestellen.
2. Maatwerk Keukenglas. Meestal leveren en plaatsen wij maatwerk keukenachterwanden van glas. Een keuken achterwand van glas is verkrijgbaar tot een lengte van 3.90 meter. Daarnaast zijn stopcontact uitsparingen en andere uitsparingen allemaal mogelijk. Wil je weten wat een maatwerk keuken achterwand van glas kost? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Voorbeelden gekleurde glasplaat achter fornuis

Meer voorbeelden bekijken

De voordelen van gekleurd glas achter kookplaat

 • Geschikt achter elk type kookplaat

  Geschikt achter elk type kookplaat

  Onze glazen keuken achterwanden worden gemaakt van gehard glas en zijn derhalve geschikt achter elk type kookplaat (gas, keramisch, inductie).
 • Volledig personaliseerbaar

  Volledig personaliseerbaar

  Geef je keuken een persoonlijk tintje! Onze keukenachterwanden bieden eindeloze creatieve mogelijkheden met elk gewenst motief of afbeelding, helemaal naar jouw wensen.
 • Hittebestendig

  Hittebestendig

  Onze gekleurde glazen keuken achterwanden zijn hitte bestendig tot een temperatuur van wel ca. 230 graden!
 • Zeer hygiënisch

  Zeer hygiënisch

  Zeg vaarwel tegen naden en voegen! Onze glazen keuken achterwanden zijn niet alleen eenvoudig te reinigen, maar bieden ook optimale bescherming voor je keukenwand.
 • Groot formaat

  Groot formaat

  Wij leveren gekleurde glazen keuken achterwanden tot een formaat van 3.90m.

Zo word jouw gekleurde glazen keuken achterwand realiteit!

Onze prijzen zijn standaard inclusief:

 • Inmeten (geen risico voor u)
 • Kleurbepaling op locatie
 • Plaatsing

Prijs van een keuken achterwand met gekleurd glas

Benieuwd naar de prijs van een glazen keuken achterwand met gekleurd glas? Elke prijsaanvraag voor een glazen keuken achterwand is uniek. Wat de precieze kosten zijn voor jouw achterwand is afhankelijk van verschillende factoren, zoals:

 • Afmeting van de plaat en het aantal platen
 • Kleur of afbeelding
 • Aantal strekkende meters slijpwerk
 • Aantal stopcontacten
 • De ondergrond waar de plaat op verlijmd moet worden
 • Woonplaats van de klant
 • Eventuele overige bewerkingen
Prijsvoorbeelden bekijken

Veelgestelde vragen

Uit welke kleuren kan ik kiezen voor mijn glazen achterwand?

In welke kleur glas je je achterwand ook wilt: nagenoeg alle kleuren zijn mogelijk, tot wel 30.000 kleuren! RAL-kleuren, NCS-kleuren, alles is mogelijk!

 

De kleurkeuze is heel persoonlijk, al kiezen de meeste mensen voor wittinten. Het voordeel van een neutrale kleur is dat het een tijdloze uitstraling heeft, terwijl bijvoorbeeld een knalkleur een heel bijzonder effect in je keuken kan creëren! Wij zijn gespecialiseerd in kleurstyling en adviseren je graag over welke kleur glas het beste in je keuken past!

Kan ik de kleuren van te voren in het echt zien?

Ja, bij Keukenglas begrijpen we dat het belangrijk is om de kleuren van de glazen achterwand in het echt te kunnen zien. Daarom nemen we bij de inmeting kleurstalen mee zodat je de kleuren kunt bekijken en vergelijken voordat je een definitieve keuze maakt. Op die manier kun je er zeker van zijn dat je de juiste kleur selecteert die perfect past bij je keukenstijl.

Kan ik kiezen voor een matte afwerking?

Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit een matte of glanzende afwerking. Een matte afwerking zorgt voor minder spiegeling. Daarnaast geeft het de keuken een stoerdere uitstraling dan glans.

Kan ik kiezen voor een afwerking met glans?

Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit een glanzende of matte afwerking. Een glanzende afwerking geeft een luxere uitstraling dan een matte afwerking. Het zorgt voor meer spiegeling.

Heeft keukenglas een Showroom?

Nee, keukenglas heeft geen showroom. Dit omdat uw eigen keuken de beste showroom is. We komen persoonlijk bij u langs met verschillende soorten stalen om zo de perfecte stijl met uw keuken te matchen! Zo kunt u direct zien hoe de kleur van de keukenwand match met uw interieur en de lichtinval in de woning.

Wat zijn de kosten van een glazen keuken achterwand met kleur?

De prijs van een gekleurde glazen achterwand voor de keuken is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afmetingen, de gekozen kleur, uitsparingen voor stopcontacten en eventuele overige bewerkingen. Voor een nauwkeurige prijsopgave raden wij aan om vrijblijvend een offerte aan te vragen via: https://www.keukenglas.nl/offerte-aanvragen/ Je kunt ook onze prijsvoorbeelden op de website bekijken voor een inschatting: Prijs keuken achterwand

Wat is de levertijd van een glazen gekleurde achterwand?

De levertijd van een glazen achterwand is vanaf het moment van bestellen zo’n 5 à 6 weken.

Leveren en monteren jullie in heel Nederland en België?

Ja, Keukenglas levert keuken achterwanden in zowel Nederland als België.

Meer veelgestelde vragen