Offerte aanvragen
  • Vrijblijvende offerte
  • Advies aan huis
  • Achteraf betalen
Uitstekend! 556 beoordelingen
9,6

Wist jij dat Keukenglas ook Badkamerglas heeft? Je kunt bij ons terecht voor douche wanden, deuren, spiegels of een mooie glazen wand voor aan de muur in de badkamer. Lees snel verder om alle mogelijkheden te ontdekken!

 

Glas voor in jouw badkamer

Bij Keukenglas denk je natuurlijk aan glas voor in de keuken, maar wist jij dat wij ook Badkamerglas hebben? Net zo mooi als het glas in de keuken staat, staat het in een badkamer! Je kunt gaan voor een gehele wand, achter een bad bijvoorbeeld, een wand in de douchecabine of als kunstobject aan een vrijstaande muur. Ook kun je voor handige spatrandjes gaan achter de wasbak(ken), esthetisch prachtig en super handig tijdens het schoonmaken.

 

Badkamerglas effen kleuren

Veiligheidsglas

Al ons glas is veiligheidsglas, bij veiligheidsglas ontstaan bij breuk geen gevaarlijke scherven en is er dus geen kans op ernstig lichamelijk letsel. Dit is dus erg belangrijk in zowel de keuken als in de badkamer. Hier hoef je je dus geen zorgen om te maken!

Naast prachtig glazen wanden, kun je bij ons ook terecht voor (douche)deuren. Deze kunnen wij ook in rookglas variant maken, wat een luxe en mysterieus effect toevoegt aan de ruimte. Rookglas is ook erg populair in badkamers. Ben je hier in geïnteresseerd? Lees dan ook even onze blog over rookglas!

 

Badkamerglas afbeelding wand

 

Inspiratie

Naast ons gratis Keukenglas inspiratieboek hebben wij ook een inspiratieboek geheel gewijd aan Badkamerglas. Ben je op zoek naar meer badkamer inspiratie? Klik dan hier om deze te downloaden! Wil je ook het Keukenglas inspiratieboek downloaden of heb je wellicht al interesse in een vrijblijvende offerte? Kijk dan even hier voor alle opties 🙂

 

Volg ons ook op InstagramPinterest en Facebook en blijf altijd op de hoogte van trends, nieuwe projecten en leuke winacties 😊