• Vrijblijvende offerte
  • Advies aan huis
  • Volledig gepersonaliseerd

Het sfeervolle herfstseizoen

De herfst, het wisselvallige seizoen tussen de zomer en winter. De tempraturen dalen, de kachel gaat weer aan en de dagen worden weer korter. We beginnen langzaamaan steeds meer van buiten naar binnen te verhuizen en de lichte pastel kleuren maken plaats voor warme en volle herfstkleuren. De herfst wordt ook wel gezien als de periode om van jouw woning weer een gezellige en sfeervolle leefruimte te maken.

 

Warme kleuren

Uiteraard zijn donkere en warme kleuren in je interieur uitermate geschikt voor de herfstperiode. Van zacht, maar rijk oker geel tot het volle bordeaux rood. Door deze volle donkere kleuren maak  je van jouw woning weer een gezellige en sfeervolle leefruimte. Inspiratie nodig om jouw woning herfst klaar te maken? In het moodboard hieronder helpen we je op weg om de juiste stijl aan te houden!

 

Moodboard herfstkleuren

Keukenglas en herfst

 

Is het herfst seizoen jouw favoriet en wil je hier het liefst het gehele jaar door van genieten? Transformeer jouw keuken dan in de herfst stijl door middel van een glazen of aluminium keukenachterwand. Hierbij kan je denken aan jouw favoriete herfstfoto of een mooie rijke en natuurlijke effen kleur die jouw altijd het warme thuisgevoel geeft.

 

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van een achterwand bij jou thuis? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Eerst nog wat meer achterwand inspiratie opdoen? Dat kan. Vraag direct ons GRATIS inspiratiemagazine aan.

Volg ons ook op InstagramPinterest, TikTok en Facebook en blijf altijd op de hoogte van de leukste nieuwe trends, projecten en winacties.

 

 

Cookie voorkeuren