• Vrijblijvende offerte
  • Advies aan huis
  • Volledig gepersonaliseerd

NIEUW: Magnetische Keuken Achterwanden

NIEUW: Magnetische Keuken Achterwanden! Ben je op zoek naar een revolutionaire manier om je keuken achterwand functioneler en stijlvoller te maken? Maak kennis met onze nieuwste innovatie: magnetische keuken achterwanden! Met deze moderne en veelzijdige oplossing breng je niet alleen een uniek element in je keuken, maar creëer je ook een praktische ruimte waar je magnetische accessoires kunt gebruiken. Ontdek in dit artikel de voordelen en het assortiment aan magnetische accessoires die we aanbieden.

 

Magnetische keuken achterwand accessoires

 

 

Voordelen Magnetische Achterwand

  • Onze magnetische keuken achterwanden zijn gemaakt van staal. Deze keuken wanden bieden verschillende voordelen die je keukenervaring naar een hoger niveau tillen. Ten eerste zorgen ze voor een strakke en eigentijdse uitstraling in je keuken. Het gladde en duurzame oppervlak van de stalen achterwand past perfect bij moderne interieurs en geeft je keuken een verfijnde uitstraling.
  • Daarnaast bieden stalen keuken achterwanden een praktische functionaliteit. Je kunt er namelijk verschillende magnetische accessoires op bevestigen, waardoor je keukengereedschap en andere items altijd binnen handbereik zijn. Geen gedoe meer met het zoeken naar je favoriete koffiecuphouder, eierhouder of messenhouder, want ze kunnen nu veilig en handig aan de stalen keuken achterwand worden bevestigd.
  • Onze magnetische achterwanden hebben een matte uitstraling. Hierdoor is dit de perfecte keuze voor een stoer en eigentijds interieur. Het geeft een moderne en robuuste uitstraling. Met onze magnetische achterwanden creëer je een statement in je keuken.
  • De magnetische keuken achterwanden zijn in vele kleuren beschikbaar. Bekijk onze kleurenkaart voor alle beschikbare kleuren: Kleurenkaart Keukenglas

 

Net zoals onze andere producten zijn de magnetische achterwanden ook:

  • Personaliseerbaar
  • Hittenbestendig
  • Extra hygiënisch

 

 

Magnetische Accessoires voor je Stalen Keuken Achterwand

1. Magnetische Afwasborstel Houder (20 cm):

Hou je aanrecht netjes georganiseerd door je afwasborstel veilig aan de magnetische keuken achterwand te bevestigen. Zo heb je altijd een opgeruimd aanrecht en een schone afwasborstel bij de hand.

 

2. Magnetische Koffiecuphouder:

Houd je favoriete koffiecapsules geordend en overzichtelijk met onze magnetische koffiecuphouders. Kies uit 1, 2 of 3 rijen en bewaar je koffiecapsules op een stijlvolle en handige manier te bevestigen aan de magnetische keuken achterwand. De koffiecups van Nespresso passen hier precies in!

 

Stalen keuken achterwand koffiecuphouder

 

3. Magnetische Eierhouder (30 cm):

Bewaar je eieren veilig en eenvoudig met onze magnetische eierhouder. Geen gebroken eierschalen meer in de koelkast, maar een georganiseerde en gemakkelijk toegankelijke oplossing in combinatie met de stalen keuken achterwand.

 

4. Magnetische Planchet:

Creëer extra opbergruimte in je keuken met onze magnetische planchetten. Ze zijn beschikbaar in de volgende formaten: 20, 30, 40, 50 of 60 cm. Bewaar je kruidenpotjes, kookboeken of andere keukenaccessoires op een stijlvolle manier en houd je werkblad vrij van rommel.

 

Magnetische keuken achterwand planchet

 

5. Magnetische Tablethouder (20 cm):

Kook met gemak en volg je favoriete recepten zonder gedoe met onze magnetische tablethouder. Bevestig je tablet veilig aan de stalen keuken achterwand en houd je handen vrij tijdens het koken.

 

6. Magnetische Messenhouder Bamboe (40 cm):

Organiseer je messen op een veilige en stijlvolle manier met onze magnetische messenhouder. De bamboe afwerking zorgt voor een natuurlijke uitstraling in je keuken, terwijl de magnetische kracht ervoor zorgt dat je messen stevig op hun plaats blijven.

 

7. TopShelf:

De magnetische accessoire TopShelf is een veelzijdige toevoeging aan uw keukenachterwand. Met zijn zetting en opstaande rand biedt hij de perfecte plek om uw favoriete keukengerei en decoratieve items tentoon te stellen. Deze praktische en stijlvolle plank zorgt voor extra opbergruimte en geeft uw keuken een uniek en georganiseerd tintje.

 

TopShelf

 

Met onze magnetische keuken achterwanden introduceren we een nieuwe dimensie in keukenontwerp. Naast de strakke en moderne uitstraling bieden deze stalen keuken achterwanden ook praktische functionaliteit door de mogelijkheid om magnetische accessoires te gebruiken. Van het organiseren van je koffiecapsules en eieren tot het creëren van extra opbergruimte voor kruiden en keukengereedschap, de mogelijkheden zijn eindeloos. Meer informatie? Neem contact op via: [email protected].

Als je wel wat hulp kan gebruiken bij het opdoen van inspiratie voor jouw keuken achterwand zijn we er ook voor je!

Volg ons ook op InstagramPinterest, TikTok en Facebook en blijf altijd op de hoogte van de leukste nieuwe trends, projecten en winacties.

Cookie voorkeuren