• Vrijblijvende offerte
  • Advies aan huis
  • Volledig gepersonaliseerd

Stopcontacten keuken achterwand

Wij horen je al denken, waar blijven mijn stopcontacten zodra ik besluit een glazen keuken achterwand te laten plaatsen? Goed nieuws, het demonteren en monteren van de stopcontacten kunnen wij uit handen nemen. Hieronder lees je hoe het in zijn werk gaat.Wij horen je al denken, waar blijven mijn stopcontacten zodra ik besluit een glaswand te laten plaatsen? Goed nieuws, het demonteren en monteren van de stopcontacten kunnen wij uit handen nemen. Hieronder lees je hoe het in zijn werk gaat.

Werkwijze stopcontacten

  1. Bij de aanvraag geef je aan hoeveel stopcontacten er in de achterwand zitten. De afmeting van een stopcontact is 70 millimeter rond. Een dubbel stopcontact telt als twee gaten, dit is goed te zien op de foto’s.
  2.  Vervolgens komen we langs voor het inmeten. De precieze afmetingen van de achterwand en de stopcontacten worden vastgesteld.
  3. De glazen keuken achterwand met uitsparingen voor de stopcontacten wordt in productie genomen.
  4. Zodra de achterwand klaar is, komt onze monteur langs voor de plaatsing. De stopcontacten worden gedemonteerd en na de plaatsing van de achterwand weer gemonteerd. Zoals je ziet sluit de afdekking mooi aan op de glazen achterwand.

Voorbeeld hieronder: montage stopcontacten

stopcontact achterwand keuken 1

stopcontact achterwand keuken 2

stopcontact achterwand keuken 3

Stopcontacten niet mooi?

Niet iedereen vindt een zichtbaar stopcontact even mooi. Er zijn verschillende mogelijkheden om de stopcontacten minder opvallend te maken. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een nieuwe wanddoos aan te schaffen. Denk bijvoorbeeld aan een andere kleur of materiaal, welke past bij de kleur van de achterwand. Het is ook mogelijk een stopcontact te verplaatsen, naar de hoek van de keuken, onder de keukenkasten of in het aanrechtblad. Dat geeft een strak effect!

 

Keukenglas (de)monteert reeds bestaande gemonteerde stopcontacten. De unit van het stopcontact wordt door het gat van het glas gehaald. Nieuwe stopcontacten worden niet door Keukenglas aangesloten.

Kom je er niet uit wat de beste oplossing is voor jouw keuken? Neem contact op via [email protected] of via 040-3030900.

stopcontact achterwand keuken 3
Cookie voorkeuren