• Vrijblijvende offerte
  • Advies aan huis
  • Volledig gepersonaliseerd

Trend alert: zwarte keukens

Trend alert! Zwarte keukens. Ben jij ook zo’n fan van deze nieuwe en populaire trend?

Of het nu gaat om een kleine accentkleur in jouw keuken, bijvoorbeeld door te kiezen voor een zwarte kraan of spoelbak, of dat je gaat voor een volledig zwarte afwerking van keukenkast tot achterwand, deze kleur is veelzijdig én super goed te combineren!

 

Minimalistisch zwart

Het nieuwe minimalisme is zwart, donkere of metalen details met een pop of colour. Wanneer je een tijdloze maar toch net wat spannendere keuken of achterwand wilt, ga dan voor zwart! 🖤

Twijfel je of een zwarte keuken wat voor jou is? Je kunt ook kiezen voor een gedeeltelijk zwarte keuken, ga bijvoorbeeld alleen voor een zwarte achterwand! Een zwarte achterwand staat ook ontzettend mooi bij een witte of houtlook keuken. Zwart kan een mooi contrast creëren en is te combineren met veel verschillende stijlen en accenten. Maak het nog spannender door een kleur toe te voegen. Dit kan elke kleur zijn die je maar wilt, zwart is namelijk makkelijk te combineren. Zo creëer je jouw eigen persoonlijke stijl in de keuken.

 

Trend alert zwarte keukens moodboard Keukenglas

 

Styling

De donkere kleur in de keuken brengt een geborgenheid en een gevoel van warmte met zich mee! Zwart is erg gemakkelijk te stylen en te combineren met verschillende elementen. Je kunt de omgeving warmer maken door lampen op het zwarte oppervlak te laten schijnen en door accessoires te gebruiken in een contrasterende kleur om het donker te doorbreken, maar uiteraard kun je ook gaan voor meerdere donkere elementen om een warme en sfeervolle ruimte te creëren. Zwart is erg universeel, het combineren van deze kleur is makkelijker dan je denkt! Zwart is een veel voorkomende kleur binnen de Industriële stijl!

 

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van een achterwand bij jou thuis? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Eerst nog wat meer achterwand inspiratie opdoen? Dat kan. Vraag direct ons GRATIS inspiratiemagazine aan.

Volg ons ook op InstagramPinterest, TikTok en Facebook en blijf altijd op de hoogte van de leukste nieuwe trends, projecten en winacties.

Trend alert zwarte keuken achterwand van Keukenglas
Cookie voorkeuren