Offerte aanvragen
  • Vrijblijvende offerte
  • Advies aan huis
  • Achteraf betalen
Uitstekend! 556 beoordelingen
9,6

Trend alert! Zwarte keukens. Ben jij ook zo’n fan van deze nieuwe en populaire trend?

Of het nu gaat om een kleine accentkleur in jouw keuken, bijvoorbeeld door te kiezen voor een zwarte kraan of spoelbak, of dat je gaat voor een volledig zwarte afwerking van keukenkast tot achterwand, deze kleur is veelzijdig én super goed te combineren!

 

Minimalistisch zwart

Het nieuwe minimalisme is zwart, donkere of metalen details met een pop of colour. Wanneer je een tijdloze maar toch net wat spannendere keuken of achterwand wilt, ga dan voor zwart! 🖤

Twijfel je of een zwarte keuken wat voor jou is? Je kunt ook kiezen voor een gedeeltelijk zwarte keuken, ga bijvoorbeeld alleen voor een zwarte achterwand! Een zwarte achterwand staat ook ontzettend mooi bij een witte of houtlook keuken. Zwart kan een mooi contrast creëren en is te combineren met veel verschillende stijlen en accenten. Maak het nog spannender door een kleur toe te voegen. Dit kan elke kleur zijn die je maar wilt, zwart is namelijk makkelijk te combineren. Zo creëer je jouw eigen persoonlijke stijl in de keuken.

 

Trend alert zwarte keukens moodboard Keukenglas

 

Styling

De donkere kleur in de keuken brengt een geborgenheid en een gevoel van warmte met zich mee! Zwart is erg gemakkelijk te stylen en te combineren met verschillende elementen. Je kunt de omgeving warmer maken door lampen op het zwarte oppervlak te laten schijnen en door accessoires te gebruiken in een contrasterende kleur om het donker te doorbreken, maar uiteraard kun je ook gaan voor meerdere donkere elementen om een warme en sfeervolle ruimte te creëren. Zwart is erg universeel, het combineren van deze kleur is makkelijker dan je denkt!

 

Wil je gratis ons inspiratieboek ontvangen? Klik dan hier! Voor meer inspiratie volg ons op InstagramPinterest en Facebook en blijf altijd op de hoogte van trends, nieuwe projecten en leuke winacties! 😊