• Vrijblijvende offerte
  • Advies aan huis
  • Volledig gepersonaliseerd

Wanddecoratie keuken

Heb je een witte, lege wand in de keuken en wil je deze wand wat meer bij de keuken betrekken? Dan kun je wanddecoratie keuken aanschaffen om de witte wand wat meer uitstraling te geven. De wand ziet er niet alleen interessanter uit, maar wanddecoratie keuken heeft ook een positief effect op de uitstraling van de keuken in het algemeen. Zit jij eraan te denken om wanddecoratie voor in de keuken aan te schaffen? Lees op deze pagina dan meer over muurstickers voor in de keuken en muurteksten voor in de keuken.

Muurstickers keuken

Muurstickers keuken zijn stickers die je op de muren van de keuken kunt plakken. Het kan gaan om stickers met tekst, maar het kan ook gaan om stickers in bepaalde vormen. Denk hierbij aan de vormen van bloemen, maar ook aan de vormen van bepaalde dieren. Door het grote aanbod muurstickers keuken, vind je altijd wel een muursticker die bij jou en jouw keuken past. Je kunt je keuken bijvoorbeeld verrijken met een muursticker in de vorm van een mooie bloem, maar ook in de vorm van je lievelingsdier. Ook zijn er praktische muurstickers, zoals stickers waar je de planning van de dag op kunt noteren met krijt. Een soort agenda, maar dan levensgroot aan de muur.

Een groot voordeel van het verwerken van een muursticker in de keuken, is het feit dat een muursticker eenvoudig en snel opgeplakt kan worden. Je verwijdert het folie van de muursticker om de plakrand vrij te maken, je houdt de muursticker op de juiste plek op de muur en je drukt de sticker vast. Zit de sticker niet helemaal goed? Dan kun je de muursticker vaak gewoon nog een keer opplakken door de sticker voorzichtig te verwijderen en opnieuw op de muur te drukken. Nadeel van muurstickers is dat deze na verloop van tijd los laten. Bekijk hier glazen keuken achterwanden met foto, een goed alternatief voor muurstickers!

Glazen keuken achterwand zonsondergang Kemzeke

Muurteksten keuken

Ben jij een groot liefhebber van inspirerende spreuken? Dan kun je ook muurteksten keuken aanschaffen. Een muurtekst voor in de keuken is een grote muursticker met inspirerende tekst, die je op de muur in de keuken kunt plakken. De tekst kan gaan over de familie, maar ook over koken of in zijn algemeenheid over liefde of het leven. Neem een tekst die bij je past, plak deze tekst op de keukenmuur en je vrolijkt je keuken niet alleen op, maar laat andere mensen ook voor zien waar je voor staat.

Glazen keukenwand Deze keuken is gekruid met liefde

Net zoals muurstickers keuken, zijn ook muurteksten keuken eenvoudig op te hangen. Je hoeft het folie op de plakrand van de muurteksten alleen maar te verwijderen en je kunt de tekst al op de juiste plek in de keuken plakken. Dit kan boven het fornuis zijn, maar ook op een lege wand of op de wand achter de eettafel. Houd er wel rekening mee dat muurstickers er na verloop van tijd los kunnen laten, zeker door bijv. de stoom van het koken. Een goed en zeer mooi alternatief is teksten te plaatsen achter een glazen keuken achterwand.

Witte glazen keukenwand met tekst achter de kookplaat Amersfoort

Tips:

Witte glazen keukenwand met tekst achter de kookplaat Amersfoort