• Vrijblijvende offerte
  • Advies aan huis
  • Volledig gepersonaliseerd

Acties en aanbiedingen Keukenglas

Op 22 november 2014 en op 24 januari 2015 (herhaling) om 15.30 uur kon je kijken naar een aflevering van het RTL4 programma ‘Woontips’ waarin het item glazen keuken achterwanden besproken wordt. Keukenglas.nl is door RTL gevraagd om te vertellen over glazen keuken achterwanden.

Glazen keuken achterwanden

Glazen keuken achterwanden zijn een opkomende keukentrend en steeds meer mensen kiezen voor het praktische van een keukenachterwand van glas, maar niet alleen een praktisch aspect speelt een rol bij de keuze. Een glazen achterwand is een blikvanger in de keuken en geeft je keuken een strakke en luxueuze uitstraling.

Onze keuken achterwanden zijn uniek, omdat ze in alle kleuren leverbaar zijn. De keuken achterwand is dus af te stemmen op je interieur. Daarnaast worden de randen van onze keukenachterwanden meegespoten in dezelfde kleur als de achterwand. Dit resulteert in een mooiere aansluiting op het aanrechtblad. Tot slot zijn onze keuken achterwanden allen hittebestendig en dus zonder problemen te plaatsen achter een hittebron, zoals een kookplaat.

Keukenglas.nl heeft niet alleen glazen keuken achterwanden in alle kleuren, maar inmiddels leveren we ook glazen keuken achterwanden met fotoprint en/of ingebouwde ledverlichting.

Wat kost een glazen keuken achterwand?

Wat de prijs is van een glazen keuken achterwand hangt af van vele factoren. Je kunt gemakkelijk en snel een offerte aanvragen en binnen 2 werkdagen ontvang je een op maat gemaakte offerte voor jouw glazen keuken achterwand.

Als je het fijn vindt kun je ook kiezen voor persoonlijk contact. Je kunt ons bellen tijdens kantooruren op 040-3030900.

Terug naar FAQ

Terug naar FAQ
Cookie voorkeuren