• Vrijblijvende offerte
  • Advies aan huis
  • Volledig gepersonaliseerd

Keukenglas Dealers

Keukenglas werkt samen met diverse keukenbedrijven in Nederland en Belgie. Bij deze Keukenglas dealers is het mogelijk om onze glazen achterwanden en samples te bekijken.

Partners gezocht

Verkoop je keukens en wil je geen om kijken hebben naar de achterwand invulling? Vind je het fijn als je terug kunt vallen op een organisatie waar je terecht kunt voor advies en opvolging?

Keukenglas is op zoek naar partners, die affiniteit hebben met glazen keukenachterwanden, maar niet willen inmeten en hierdoor het volledige risico dragen. Wellicht ben jij dan die partner die wij zoeken?

Keukenglas is een zelfstandig gevestigd glasbedrijf en marktleider in hardglazen glazen keukenachterwanden in Nederland en Belgie. Hierin hebben wij reeds jaren een uitgebreid aanbod en expertise. Onze succesformule ligt in het ontzorgen van zowel de particulier als de bemiddelende partner. Ontzorgen bedoelen wij echt het gehele traject; contact leggen met jouw klant, offerte bespreken, inmeten op locatie, adviesgesprekken (kleurbepaling) montage op locatie en financiële afwikkeling! Keukenglas ontzorgt van A tot Z! Uiteindelijk moet je blijven doen waar je goed in bent, het adviseren en verkopen van keukens.

Als je interesse hebt kun je contact opnemen met Bart Bakers via 040-3030900. Wij komen graag ons unieke concept onderbouwen.

Off-white keukenglas achterwand

Terug naar FAQ
Cookie voorkeuren