• Vrijblijvende offerte
  • Advies aan huis
  • Volledig gepersonaliseerd

Keukencentrum Uniek

Keukencentrum Uniek in Hoogeveen is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in het leveren van meest complete en exclusieve keukens. Het bedrijf verkoopt keukens van bekende kwaliteitsmerken met een uitstekende reputatie, zowel uit het binnen- als uit het buitenland. Koop je een keuken bij Keukencentrum Uniek, dan weet je zeker dat je een goede investering doet. Je krijgt een geweldige keuken met een exclusieve uitstraling, waar je vele jaren plezier van hebt.

Begeleiding van A tot Z

Een nieuwe keuken kopen doe je niet zomaar. Natuurlijk wil je een goede investering doen. Dit betekent dat je al je opties wil overwegen, goed na wil denken over de kleinste details en uiteindelijk een keuken wil laten plaatsen waar je voor honderd procent tevreden mee bent. Keukencentrum Uniek ondersteunt je graag in het lange proces waar je doorheen loopt als je een nieuwe keuken wil kopen. Dit keukencentrum biedt professionele begeleiding van A tot Z.

Keukencentrum Uniek helpt je niet alleen jouw droomkeuken samen te stellen, maar komt bovendien bij je langs om deze keuken te installeren. Voor jouw keuken geplaatst wordt, voert Keukencentrum Uniek een maatcontrole uit. Met dit extra controlemiddel weet het keukencentrum zeker dat jouw nieuwe keuken perfect in je huis past.

Jarenlange garantie op je nieuwe keuken

Koop je een keuken bij Keukencentrum Uniek, dan profiteer je van een jarenlange garantie. Ten eerste krijg je vijf jaar garantie op je complete keuken. Dit betekent dat je garantie krijgt op de materialen van je nieuwe keuken, maar ook op de apparaten die je in je nieuwe keuken hebt laten plaatsen. Daarnaast krijg je bij Keukencentrum Uniek ook altijd tien jaar garantie op de montage van je keuken. Mocht er iets mis gaan bij het installeren van je nieuwe keuken, dan sta je er nooit alleen voor. Keukencentrum Uniek vindt ultieme klanttevredenheid uiterst belangrijk en zal er dan ook alles aan doen om van jou een tevreden klant te maken.

Samenwerking Keukenglas met Keukencentrum Uniek

Bij Keukencentrum Uniek is het mogelijk een showroomwand van Keukenglas te bekijken. Daarnaast is er foldermateriaal van Keukenglas aanwezig, net als diverse glassamples. Contactpersoon bij Keukencentrum Uniek voor Keukenglas is Dennis Spijkerman.

Terug naar FAQ
Cookie voorkeuren