• Vrijblijvende offerte
  • Advies aan huis
  • Volledig gepersonaliseerd

Tonies Keukens

Tonies Keukens is al ruim 30 jaar gespecialiseerd in het leveren, installeren en renoveren van kwaliteitskeukens. Wat voor keuken je ook aan wil schaffen: je bent bij Tonies Keukens aan het juiste adres. Deze aanbieder heeft namelijk een groot aanbod kwaliteitskeukens, in alle soorten, maten en stijlen. Tonies Keukens helpt je niet alleen jouw droomkeuken samen te stellen, maar zorgt er bovendien voor dat jouw nieuwe keuken op hoog niveau geïnstalleerd wordt.

Naast keukens kun je bij Tonies ook terecht voor een breed assortiment aan badkamers, tegels en sanitair!

Keuken kopen met deskundig advies

De medewerkers van Tonies Keukens hebben al jaren ervaring in het vak. Door hun jarenlange ervaring kunnen zij je altijd deskundig advies geven tijdens de aanschaf en/of de installatie van je nieuwe keuken. En wil je jouw oude keuken laten renoveren? Dan kun je ook rekenen op vakbekwame adviezen van Tonies Keukens.

Tonies Keukens vindt het belangrijk dat jij precies weet bij wie je moet zijn met vragen en/of opmerkingen. Daarom krijg je als klant van deze keukenaanbieder altijd één aanspreekpunt. Deze contactpersoon helpt je niet alleen een mooie keuken te kopen, maar is bovendien je deskundige ondersteuning bij de installatie van je nieuwe keuken. Je kunt dit aanspreekpunt benaderen met al je vragen, opmerkingen, problemen en ga zo maar door.

Groot assortiment keukens

Tonies Keukens weet maar al te goed dat iedereen andere wensen heeft bij het kopen van een nieuwe keuken. Om ervoor te zorgen dat iedereen kan slagen bij deze keukenaanbieder, heeft Tonies Keukens een groot assortiment keukens. Wat voor accessoires, apparatuur en materialen je ook terug wil zien in jouw droomkeuken: je slaagt bij Tonies Keukens.

Samenwerking Keukenglas met Tonies Keukens

Sinds 2018 werkt Tonies Keukens samen met Keukenglas. Bij Tonies Keukens kun je info vinden over Keukenglas en ook zijn er samples van Keukenglas aanwezig. Aanspreekpunt bij Tonies Keukens voor Keukenglas is Marco van den Akker.

 

Terug naar FAQ