• Vrijblijvende offerte
  • Advies aan huis
  • Volledig gepersonaliseerd

Zo kun je je keuken nieuw leven inblazen

Zin om jouw keuken nieuw leven in te blazen? Je keuken is het hart van je huis, maar na verloop van tijd kan zelfs de meest geliefde keuken er moe en verouderd uitzien. In plaats van de kosten en de moeite te nemen om een geheel nieuwe keuken te installeren, kun je met een paar slimme en kosteneffectieve stappen nieuw leven in je keuken blazen. In deze blog ”Zo kun je je keuken nieuw leven inblazen” lees je hoe je dit kunt doen door o.a. de keuken te laten spuiten of wrappen en hem vervolgens af te maken met een nieuwe achterwand.

 

Stap 1: Keuken spuiten of wrappen

  • Spuiten

Bij het spuiten van keukenkasten worden ze volledig ontmanteld, geschuurd en opnieuw gespoten met verf in de gewenste kleur. Dit biedt een duurzame en hoogwaardige afwerking.

 

  • Wrappen

Wrappen is een snellere en kosteneffectievere optie. Hierbij wordt een dunne laag vinylfolie aangebracht op de bestaande kasten. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, waardoor je eindeloos kunt experimenteren met de uitstraling van je keuken.

 

Stap 2: Vernieuw met een keuken achterwand

Nadat je keukenkasten zijn vernieuwd, is het tijd om de transformatie te voltooien met een prachtige keuken achterwand van Keukenglas. Een keuken achterwand is niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je keuken. Onze keuken achterwanden worden met zorg op maat gemaakt, zodat ze perfect aansluiten bij jouw keukenontwerp. Of je nu een moderne of klassieke uitstraling kiest, onze talloze product mogelijkheden voldoen altijd aan jouw wensen. Kortom, een duurzaam en innovatief product om jouw keuken unieke looks te geven en volledig te personaliseren.

 

De voordelen van een keuken achterwand:

  • Personalisatie: Met Keukenglas kun je je achterwand personaliseren met foto’s, kleuren of patronen die bij je nieuwe keukenstijl passen. Denk aan een achterwand met marmerprint voor een luxe uitstraling of een frisse kleur die je keuken opfleurt.
  • Onderhoudsvriendelijk: In tegenstelling tot traditionele tegels is een glazen achterwand gemakkelijk schoon te houden en is hij bestand tegen vlekken en spatten. Dit betekent minder tijd besteed aan schoonmaken en meer tijd om van je keuken te genieten.
  • Hittebestending: De keuken achterwanden zijn hitte bestendig tot een temperatuur van wel ca. 230 graden Celsius!

 

Keukenglas biedt 3 verschillende soorten achterwanden aan met elk zijn eigen voordelen.

Zo kun je je keuken nieuw leven inblazen - fotoprint glas

 

Zo kun je je keuken nieuw leven inblazen - aluminium

 

Zo kun je je keuken nieuw leven inblazen

 

Zo kun je je keuken nieuw leven inblazen zonder de kosten en het gedoe van een volledige renovatie. Begin met het spuiten of wrappen van je keukenkasten om de gewenste uitstraling te creëren, en maak het totale plaatje compleet met een prachtige glazen achterwand van Keukenglas. Op deze manier kun je nog vele jaren van je vernieuwde keuken genieten.

 

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van een achterwand bij jou thuis? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Eerst nog wat meer achterwand inspiratie opdoen? Dat kan. Vraag direct ons GRATIS inspiratiemagazine aan.

Volg ons ook op InstagramPinterest, TikTok en Facebook en blijf altijd op de hoogte van de leukste nieuwe trends, projecten en winacties.

Cookie voorkeuren