• Vrijblijvende offerte
  • Advies aan huis
  • Volledig gepersonaliseerd

Het creëren van een winterse keuken

Benadruk de winter in jouw keuken

Als je het winterse seizoen wilt vieren in je keuken, zijn er tal van manieren om het sfeervol en gezellig te maken. Hier zijn enkele tips om een winterse keuken te creëren:

 

Tip 1: maak gebruik van wit- en grijstinten.

Door het gebruik van wit- en grijstinten in jouw keuken, creëer je dat koude ietwat kille sfeertje. Dit past perfect bij de kleuren van de winter. Je kunt deze kleuren toevoegen aan je decoratie, zoals een mooi bloemstuk, handdoeken, theedoeken of kussens.

 

Tip 2: voeg kaarsen toe.

Kaarsen zorgen voor een gezellige en intieme sfeer in je winterse keuken. Kies voor kaarsen met warme geuren zoals vanille, kaneel of pumpkin spice om de winterse sfeer nog meer te versterken. Deze geuren zijn echt favoriet.

 

Tip 3: maak gebruik van stoffe decoratie.

Voeg objecten toe aan je winterse keuken door het gebruik van plaids, kussens of kleedjes. Dit zorgt voor een knusse en gezellige sfeer.

 

Tip 4: hang winterse decoratie op.

Hang winterse decoratie op aan de muur of op het aanrecht, zoals sneeuwvlokken of gezellige lichtjes. Dit zorgt voor een vrolijke en feestelijke sfeer in je winterse keuken.

 

Probeer verschillende elementen te combineren om een unieke en stijlvolle winterse keuken te creëren.

Een winterse keuken met Keukenglas

Bij Keukenglas zijn we gespecialiseerd in keuken achterwanden. Hierdoor kunnen we iedere print of kleur in jouw keuken voorzien. Wil je het winterse seizoen écht in huis halen? Kies dan voor een winterse print als het Himalaya gebergte, dieren in de sneeuw of een winters natuurlandschap. Je kunt ervoor kiezen om deze te bedrukken op een glazen achterwand. Dit geeft een luxe uitstraling en kan afgewerkt worden in zowel mat als glans. Wil je een iets stoerdere uitstraling? Kies dan voor een aluminium achterwand. De basic en premium varianten zijn te voorzien van elke afbeelding of motief. Keukenglas kan iedere wens waarmaken!

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van een achterwand bij jou thuis? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Eerst nog wat meer achterwand inspiratie opdoen? Dat kan. Vraag direct ons GRATIS inspiratiemagazine aan.

Volg ons ook op InstagramPinterest, TikTok en Facebook en blijf altijd op de hoogte van de leukste nieuwe trends, projecten en winacties.

Cookie voorkeuren