• Vrijblijvende offerte
  • Advies aan huis
  • Volledig gepersonaliseerd

In de schijnwerpers: Satink Keukens Zwolle

Eind maart zijn wij langs gegaan bij een van onze partners. Dit keer in de schijnwerpers:  Satink Keukens Zwolle. Een ontzettend gave wand, van ruim 2,5 bij 2,5 meter, mochten wij hier realiseren. Ben jij benieuwd geworden? Lees verder..

 

Satink Zwolle quote

 

Satink Keukens

Satink Keukens is al ruim 30 jaar het vertrouwde adres voor prachtkeukens en staat bekend om zijn strakke design merkkeukens. In de prachtige showroom van maar liefst 4.000 m² vindt je een onwijze collectie keukens in veel diverse stijlen en prijsklassen. Persoonlijke service en advies zijn belangrijk bij Satink Keukens, naast dat je in de showroom terecht kunt voor een gesprek met een van de adviseurs, kun je ook een adviesgesprek bij jouw thuis inplannen. Wel zo handig in deze drukke tijd! De adviseurs van Satink Keukens kunnen zowel overdag als ’s avonds bij je langskomen om jou zo goed mogelijk verder te helpen in de zoektocht naar jouw nieuwe keuken.

 

Satink Zwolle in de schijnwerpers

 

Gouden wand

Voor een wand van 2,5 bij 2,6 meter mochten wij de bekleding verzorgen. Er werd gekozen voor een gouden wand, een echte statement wall!

We zien een stijging in de interesse naar de kleur goud op de muur, een super keuze dus. Een trendy kleur, momenteel erg populair, maar toch blijft goud ook klassiek.

Voor het plaatsen van deze glaswand kwam veel voorbereiding te pas. Zo moesten we het vervoer van deze wand goed inplannen, de wand is direct bezorgd bij Satink. Het naar binnen krijgen van de wand was ook nog een opdracht, zo hebben we een aantal scharnieren van de deuren moeten demonteren om de wand door de deur te krijgen! De wand is door een man of 7 getild, want met zo’n grote wand was deze mankracht wel nodig.

Deze gouden wand is een mooi voorbeeld van de toepassingen van Keukenglas. Zo kun je (naast de achterwand) ook een wand bekleden in het verlengde van de keuken, of zelfs in een andere ruimte, voor een luxueus effect in de kamer.

 

Voor en tijdens plaatsing Keukenglas

Eindresultaat Keukenglas bij Satink Keukens

 

Samenwerking

Wij zijn erg blij met dit mooie project dat wij voor Satink Keukens hebben mogen realiseren! Een prettige samenwerking waarin we elkaar kunnen versterken is voor beide partijen een mooie toevoeging. Wij zijn blij om te kunnen zeggen dat Satink Keukens en Keukenglas partners zijn. Ben jij in omgeving Zwolle en benieuwd naar deze bijzondere Keukenglas wand of nog op zoek naar een prachtige keuken? Ga dan zeker even langs bij Satink Keukens!

Ook benieuwd als ondernemer naar de mogelijkheden en hoe wij elkaar kunnen versterken? Klik dan hier!

 

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van een achterwand bij jou thuis? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Eerst nog wat meer achterwand inspiratie opdoen? Dat kan. Vraag direct ons GRATIS inspiratiemagazine aan.

Volg ons ook op InstagramPinterest, TikTok en Facebook en blijf altijd op de hoogte van de leukste nieuwe trends, projecten en winacties.

Satink Keukens banner
Cookie voorkeuren