• Vrijblijvende offerte
 • Advies aan huis
 • Volledig gepersonaliseerd

Kwaliteit in glas

Het aantal aanbieders in glas is enorm toegenomen. Logisch, want glas is een mooi en duurzaam natuurproduct. De prijs van de aanbieders is afhankelijk van de kwaliteit in glas. Graag leggen we uit hoe de prijs bij Keukenglas tot stand komt.

Witte glazen achterwand - kwaliteit in glas

Wat maakt de prijsverschillen in het aanbod van wandbeglazing?

Wanneer je kiest voor glas, heb je hier ontzettend lang plezier van. De gemiddelde keuken gaat namelijk gemiddeld 15 jaar mee. Met andere woorden, een glaswand heeft een erg lange levensduur. Precies de reden waarom je de beste kwaliteit in glas en de beste service wilt hebben. Naast de individuele factoren van de keukenwand (zoals afmetingen en aantal gatboringen), komt de prijs bij Keukenglas mede tot stand door een stukje kwaliteit en service die wij bieden.

Welke kenmerken bepalen de prijs?

 • Uniek duurzaam product; gehard kristalglas.
  Wij werken met gehard glas, wat zelfs met hogere temperaturen niet zal breken. De randen van het glas worden geslepen en in dezelfde kleur gespoten. Dit zorgt voor een mooier resultaat, dat zie je!
 • Een hoogwaardige afwerking.
  Onze vakmannen hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van glazen wanden. Wij besteden dit niet uit aan een algemeen klusbedrijf.
 • Uitstekende klantenservice.
  Persoonlijk contact en aandacht is voor ons belangrijk. Dit is te zien in onze wijze van communicatie en transparantie. Wij zijn pas tevreden, wanneer jij het bent. Kijk ook eens naar onze reviews.
 • Keuze uit vrijwel alle kleuren.
  Laat je niet beperken door standaardkleuren. Onze uitgebreide assortiment in kleuren, zorgt ervoor dat er altijd iets naar smaak beschikbaar is. De hoeveelheid aan kleuren kan ook lastig zijn. De oplossing die wij hiervoor bieden is kleurbepaling op locatie.

Doe geen concessies in kwaliteit als je lang plezier wilt hebben van een waardevol product. Bekijk de video en zie wat het verschil is tussen gehard glas en ongehard glas. Lees meer over het soort glas dat we gebruiken en de eigenschappen.

Witte glazen achterwand
Cookie voorkeuren