• Vrijblijvende offerte
 • Advies aan huis
 • Volledig gepersonaliseerd

Oranje keuken! Jouw Keuken Klaar Maken voor het EK

Het Europees Kampioenschap (EK) voetbal gaat bijna van start. Een spannende tijd vol met gezelligheid en sportieve prestaties van onze oranje leeuwen. Wat is er nou leuker dan jouw keuken om te toveren in de ultieme EK-sfeer? Bij Keukenglas helpen we je graag om je keuken een echte eyecatcher te maken. Ontdek hoe je met bijvoorbeeld een oranje keukenachterwand en een fotoprint van het EK een unieke en feestelijke sfeer creëert.

De Magie van een Oranje Keukenachterwand

Oranje is natuurlijk dé kleur die bij het EK en Nederland hoort. Door te kiezen voor een oranje keukenachterwand geef je je keuken direct een energieke en feestelijke uitstraling. Bij Keukenglas bieden we hoogwaardige glazen, aluminium en magnetische achterwanden in verschillende tinten oranje. Hierdoor is er altijd een kleur is die perfect bij jouw smaak en interieur past. Geen van van oranje? Kies dan een achterwand uit het assortiment van 30.000 verschillende kleuren!

 

Oranje keuken achterwanden

Voordelen van een Oranje Keukenachterwand:

 • Makkelijk schoon te maken: Keukenglas achterwanden zijn eenvoudig schoon te maken en te onderhouden. Een vochtige doek is vaak al voldoende om spatten en vlekken te verwijderen.
 • Duurzaam en hygiënisch: Glas, aluminium en staal zijn duurzame en hygiënische materialen. Het is bestand tegen hitte en vocht, en daardoor ideaal voor in de keuken.
 • Esthetisch aantrekkelijk: Een oranje achterwand trekt direct de aandacht en zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer in je keuken.

Tips om je Keuken Klaar te Maken voor het EK

Naast een oranje achterwand zijn er nog veel meer leuke manieren om je keuken helemaal in de gezellige EK-stijl te brengen. Hier zijn enkele tips:

 1. Versier met Oranje Accessoires

Maak gebruik van oranje keukengerei, handdoeken, placemats en servetten. Kleine details kunnen een groot verschil maken in het creëren van een feestelijke sfeer.

 1. EK-Thema Snacks en Drankjes

Maak speciale EK-hapjes en drankjes. Denk aan oranje cupcakes, voetbalvormige koekjes en sinaasappelsapcocktails. Presenteer ze op een mooi dienblad in je EK-keuken.

 1. EK-Decoraties

Hang EK-vlaggetjes en posters op. Je kunt ook een krijtbord gebruiken om de wedstrijdschema’s en scores bij te houden. Zo blijft iedereen op de hoogte en in de sfeer.

 1. Draai de nieuwste EK-Hits

Speel het EK-lied en andere feestelijke muziek af terwijl je kookt. Het zorgt voor een extra gezellige sfeer en verhoogt de voorpret voor de wedstrijden

Een Fotoprint van het EK op je Keuken achterwand

Wil je iets echt unieks? Kies dan voor een fotoprint van het EK op je keuken achterwand. Bij Keukenglas kunnen we je favoriete EK-momenten op glas en aluminium printen. Denk aan een iconische goal, een vreugdedans van je favoriete speler, of een beeld van jouw favoriete stadion.

Waarom Kiezen voor een Fotoprint?

 • Persoonlijk en Uniek: Een fotoprint maakt je keuken persoonlijk en uniek. Het is een geweldige manier om je passie voor voetbal te laten zien.
 • Herinneringen Vastleggen: Elke keer dat je de keuken binnenloopt, word je herinnerd aan die fantastische EK-momenten.
 • Perfecte Afwerking: Onze fotoprints zijn van hoge kwaliteit, met levendige kleuren en scherpe details.

Helemaal klaar voor het EK met Keukenglas

Met de juiste voorbereidingen en een beetje creativiteit maak je van jouw keuken de perfecte plek om het EK te vieren. Of je nu kiest voor een oranje keukenachterwand, leuke accessoires, of een indrukwekkende fotoprint. Bij Keukenglas helpen we je graag om je keuken klaar te maken voor het EK. Met deze blog hopen we je te hebbe geïnspireerd om jouw keuken klaar te maken voor het EK. Laat de wedstrijden maar beginnen en geniet van de sfeer en gezelligheid in jouw EK-keuken!

 

Cookie voorkeuren