• Vrijblijvende offerte
  • Advies aan huis
  • Volledig gepersonaliseerd

Streeploos glas reinigen: Keukenglas glasreiniger!

Het is altijd een gedoe om glas te reinigen, zonder dat er een waas, vlekken of strepen ontstaan. Zeker met glas in de keuken, wat vaak vervuild wordt door vetvlekken van het koken. Speciaal daarvoor hebben wij een unieke glasreiniger laten ontwikkelen. De Keukenglas glasreiniger wordt geleverd in een handige flacon met sproeifunctie. Met deze reiniger kun je al het glas in de woning eenvoudig streeploos schoonmaken, zonder dat er een waas achterblijft.

Glas cleaner

Unieke glasreiniger

Onze glasreiniger is biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk. Het heeft een ontvettende werking zonder gebruik te maken van alcohol of ammonia. Glas is een natuurproduct, daarom is het niet verstandig met agressieve middelen te werk te gaan. Met onze reiniger ben je verzekerd van een kwalitatief product dat het glas niet beschadigd.

De glasreiniger bieden wij gewoonlijk aan voor €9,95 per stuk. Ter introductie bieden wij een korting aan bij de bestelling van twee glasreinigers van €19,90 voor €17,00. De prijs is exclusief verzendkosten. Bestellen is simpel! Klik op deze link en plaats uw bestelling!

Gebruiksaanwijzing Keukenglas glasreiniger

Spray het te behandelen oppervlak licht in, zo nodig even laten inwerken en met een schone interieurdoek of poetspapier afnemen.

Gebruiksvoorschriften  Keukenglas glasreiniger

  • Buiten bereik van kinderen houden
  • Contact met huid en ogen vermijden
Cookie voorkeuren