• Vrijblijvende offerte
  • Advies aan huis
  • Volledig gepersonaliseerd

Top 4 redenen waarom onze klanten voor Keukenglas kiezen

Het einde van 2016 nadert. Een goede reden om te kijken wat voor onze klanten dit jaar een reden was voor een glazen achterwand van Keukenglas te kiezen. In totaal werden er meer dan 20 motivaties gegeven om voor een glaswand in de keuken te kiezen! Hieronder lees je de top 4 van onze klanten in 2016:

1. Glas is makkelijk in onderhoud

Maar liefst 77% van onze klanten heeft voor een glazen achterwand gekozen omdat het gemakkelijk in onderhoud is. Met een microvezel doekje en warm water zijn de meeste spetters gemakkelijk te verwijderen. Bij hardnekkige vlekken adviseren wij het gebruik van neutrale glasreiniger zonder blauwzuren. In tegenstelling tot RVS of metallic blijven er geen strepen achter. Makkelijker wordt het niet!

2. Een glazen achterwand heeft een strakke afwerking

Een strakke afwerking is voor 70% van onze klanten een reden om te kiezen voor een glazen achterwand. Onze achterwanden bestaan vaak uit 1 stuk of worden naadloos op elkaar aangesloten waardoor het geheel er super strak uitziet. Nog twijfels? Bekijk dan eens onze voorbeelden

3. Een glazen achterwand is zeer hygiënisch

Motivatie nummer 3 hangt logischerwijs samen met nummer 1. Omdat het glas zo gemakkelijk is in onderhoud, is het ontzettend hygiënisch. Daarnaast wordt een glazen achterwand vaak uit 1 stuk gemaakt waardoor deze geen naden of voegen heeft welke op den duur niet meer schoon te krijgen zijn. Een groot voordeel ten opzichte van tegels wat zorgt voor een langere levensduur.

4. Een glaswand is het mooist en past het beste bij de keuken

Je zou zeggen dat dit de meest belangrijke reden moet zijn om voor een glazen achterwand te kiezen, maar tot onze verbazing was dit toch niet de nummer 1 in dit lijstje. Naast alle praktische voordelen moet de achterwand ook passen bij de keuken en jouw smaak! Door de vele mogelijkheden in kleur glas en met afbeeldingen is er voor iedere keuken wel een gepaste glazen achterwand te maken!

Overige redenen om voor een glazen achterwand in de keuken te kiezen

Natuurlijk zijn er nog veel meer redenen te bedenken om voor een glazen achterwand te kiezen. Zo is ons glas gehard en daardoor bestand tegen zeer hoge temperaturen (220 graden Celsius). Uitermate geschikt voor achter het fornuis en andere warmtebronnen dus. Daarnaast maken wij niet alleen gebruik van standaard RAL-kleuren maar bieden wij de keuze uit meer dan 30.000 kleuren inclusief verschillende metallic tinten. Ook voor afbeeldingen draaien wij onze hand niet om.
Al bij al is een glazen achterwand een geweldige blikvanger in de keuken met vele voordelen ten opzichte van andere materialen!

Witte keuken achterwand van glas Leidschendam
Cookie voorkeuren